Juttija!

Jag måste ju berätta en såndär "typisk mig grej"                                                                  


Jag har bokat tid för att göra en nu tatuering, men jag vet inte vart eller vad jag ska göra!! Troligtvis blir det liljor någonstans där det passar. Helst av allt vill jag ha på vaden, men det är ena lite upptaget där... Jaja, jag kommer antagligen ångra mig både en och hundra gången innan det är dags!


Då var denna dagen förbi

Lika fort som den startar är valborg 2008 förbi. Jag har helt glömt bort att det vart valborg idag. Imorse så undrade jag varför alla flaggade överallt så mina snälla arbetskamrater fick berätta för mig om denna stora dag.
Tänk förr, på den gamla goda tiden så skulle man direkt efter skolan sätta sig på buss 840 ner till Göteborg med sin nyinförskaffade Brännvin special och "parta". Trodde man verkligen att man hade kul när man satt där frysande och nerspydd i slottskogen? Tur att man börjar bli gammal nu :-)

Imorgon ska vi ner till Anna och hälsa på i hennes nya lägenhet i Varberg. Dom händiga i familjen ska hjälpa henne att få upp lite prylar. Och med detta menas att jag och Anna kommer sitta och flammsa i soffan medans alla andra jobbar. När detta ansträngande är gjort ska vi ut och äta en bit mat är det planerat. Hur ska jag kunna hålla mig från att äta från ungefär kl 11 till kl 18?? Jag kommer lipa, svära och sura mellan kl 15-18 ungefär. Jaja, det fär väl gå för denna gången.

Nu ska jag upp och lägga mig. Klockan är inte ens 21 men nog för att jag ser illa annars, så ska vi inte tala om hur jag ser nu.

Natti på er!





Jag älskar dig mest av allt fastän jag bara skäller på dig just nu



Sur

Det finns ett släkte på mitt jobb som jag hatar. Det som hände idag gör det inte bättre. Hur fan kan man vara så hjärndöd?
Äpplet faller inte långt från trädet...

Mens

Nu är det den tiden på månaden. Den då man ligger och lipar för man känner sig så ful och man är så sötsugen så man dör. Och vad gör man inte då? Jo man köper godis och när man sitter där och äter så känner man sig ännu äckligare och fulare. Magen ska man ju inte tala om. Den värker så man håller på att dö, likaså huvudet.

dag har det vart just en sån dag. Redan i morse när jag vaknade var allt fel och äckligt. Provade ungafär 15 tröjor innan jag kände att detta kan jag gå i utan att folk äcklas. Men som tur är så har jag världens bästa svärmor och svägarinna som drog ut mig på en shoppingtur! Genast i bilen kändes det så mycket bättre! Jag har nog världens bästa folk omkring mig, såna glada människor får man fan leta efter.
Nu undrar ni givetvis om jag fick handlat något och svaret blir: Självklart! Ett par mörkblå 3/4 jeans, en jättesöt rutig tunika i linnetyg och ett mörkgrått brottarlinne. Fick även köpt mig ett jättenajs brett armband som blingar så najs i solen.  Egentligen hade jag inte råd till allt detta men idag var det så synd om mig :-)

Nu ska vi upp och äta middag!

Så jävla bra

Ni som vill ha lite skön läsning skickar jag till denna sida.

Lycka till idag LSK!

Lycka till idag Ljunsgkile SK när ni möter IFK Göteborg. Tyvärr kan man inte närvara pga jobbet imorgon...



För er som vill höra världens bästa låtar

Ja det kan du fethaja.
Här kommer några av mina favoritlåtar!

Fleetwood Mac - Go your own way

The Zombies - time of the season

David Bowie - Lady Stardust

Dire Straits - Tunnel of love

Pink Floyd - Wish you were here

Pink Floyd - Comfortably numb

Blue Öyster Cult - Burnin for you

Blue Öyster Cult - Don't fear the reaper

Längtar tillbaks!











Om Blondinbella

Från msn om Blondinbella:

ELin säger: det är ganska kul

SMF säger: haha fyfan

ELin säger: hon är så jävla blåst va

SMF säger: jag får cancer i ögonen

Ursäkta dålig uppdatering

Jag har varken haft tid eller lust att blogga denna veckan. Min lilla bebis är ju försvunnen så vi har mest vart ute i skogen och letat. Det är ju bara en katt tycker vissa, men den dagen vi skaffade honom sa jag att jag skulle ta hand om honom som min bebis och det har jag verkligen gjort också. Varför skaffar man djur när det är så jobbigt när dom försvinner eller man får avliva dom...

Annars har denna veckan varit ganska tråkig. Det har visserligen vart fint väder men eftersom vi kom hem från värmen för ett tag sen så känns det inte så speciellt :-)
Har tittat på dom nya filmerna och vi tyckte dom va kanon! Helt i våran smak. Jag har fått för mig att jag ska ha alla maffiafilmer som gjorts. (film är ett litet beroende jag har)

Igår va vi på IKEA och försökte hitta smarta media-lösningar. Vi är nu uppe i ca 200 DVD-filmer och 750 CD-skivor. Vi vill ju inte stoppa undan våra skatter men om man ska ha dom framme så måste det se snyggt ut och dom tråkiga Benno på IKEA tilltalar mig inte längre. Någon som har något förslag?

Nu ska jag pussa den älskingen jag har kvar hej då för han ska till jobbet. Sedan blir det till att gå ut i skogen och leta igen. Kommer han inte hem idag så ska jag plocka undan matskålarna och slänga alla leksaker.

Tack för mig.

Jag är så ledsen :(

Fjärde dagen som du är borta. Jag tycker att du ska komma hem nu om du lever!
Saknar dig!

image96

Filmbeställning

Då har man köpt två nya filmer till samlingen. Någon som har sett dom? Och vad tyckte ni?



American Gangster

image94



Casino

image95




Helgen

Då var det söndag igen och helgen har bara flugit iväg!
Jag och Christian tog compis upp till Ljungskile i fredags efter jobbet. Mamma och Hasse har köpt en lägenhet i Uddevalla så nu är det flytt på G, och det är inte lite skit som ska rensas! Ni kan ju tänka er vad fyra ungar samlar på sig mycket skit genom åren. Sen kom Kenth och hans nya flamma Anna och åt middag med oss. Va trevligt att ses igen för det blir inte så ofta när man ska få ihop alla personers scheman...

På lördagen blev det några vändor till skroten och till Torp för att shoppa lite. Har inte vart där sen långt innan jag flyttade ner tror jag. GISSES VA FOLK!!! Det är allt lugnare på Kungsmässan och Freeport.
Christian fick köpt sig en vår-jacka och jag en klänning och lite annat.
Sen var det bara att kasta sig i bilen för det vankades utgång här hemma sörrni. Blev en trevlig kväll med bara massa rock och Sweden Rock-prat. Efter en trevlig förfest bar det av till Göteborg och var inte hemma förräns efter fyra imorse! Så idag har jag slagit rekord i sovmorgon tror jag. Sov till kl 12.30! Kan ni tänka er :-)

Så nu sitter vi här och är trötta och bakfulla. Jag vet inte hur många liter Ramlösa vi fått i oss idag.

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Ibland så har man barnasinnet kvar

Ellinor & Martina på msn:
ELin säger:
Vi får börja va kl 15 för då slutar jag

Kommer ni ihåg när man va liten och frågade sina kompisar om man "skulle va"? Det va gulliga tider det.



Idag har det inte hänt mycket för jag har gått och vart helt däng i kolan. I går kväll när vi skulle sova runt kl 23 så blev det som vanligt att Christian somnade innan mig, och då kan jag bara inte sova. Helt plötsligt så hörde jag massa ljud (trodde jag antagligen) och då börjar man ju givetvis skrämma upp sig själv. Och mitt upp i allt detta så blev jag kissnödig och vågade verkligen inte gå på toaletten ensam så jag försökte med det omöjliga - väcka Christian. Till svar fick jag otrevligheter och tykna svar men det fanns inget att hämta där inte så jag fick ligga där och nästan kissa ner mig med en lampa tänd till ungefär 03.30.  Det blev alltså inte så många timmars sömn.
Som man nästan kan räkna ut så försov vi oss och vaknade 06.55 när vi i vanliga fall åker 07.00, men vi hann allt.
Sen har det vart så mycket mer idag. Solade efter jobbet och tog en röka med Martina i en timme ungefär och sedan bar det av hem.

Nu ska jag slita Christian från datorn och slänga honom i sängen för att sedan tvinga honom att titta på film med mig. Visst är jag världens bästa flickvän?

Imorgon blir det middag med Madde & Martina. Det ska bli roligt och lite mysigt på samma gång.

Några bilder från paradiset

Här kommer bilderna jag lovat


Flygplansmat är väl så underbart gott!


Vi visste redan uppe i luften att vi va på väg till paradiset


Vårat mysiga hotell


Sfinxen


Seven

Fick idag hem min beställning med lite skivor och filmer, bl a Seven som vi ska titta på ikväll.
Detta innebär ingen sömn dom närmaste veckorn!




Och den eviga frågan, hur kunde Brad Pitt göra slut med världens vackraste Aniston för skatan Angelina??

Denna dagen är då gjord

Då har dagen gått sådär fort igen när man vart ledig. Fattar inte vart tiden tar vägen! Fast det har vart en mycket rolig dag.
När vi kom hem lagade vi till en riktig GI-middag. Jag har introducerat Anna för detta fantastiska fenomen! Det blev en äggstanning med ruccula, fetaost och tomat och stekt kött med en starksås gjord på creme frachie. Denna middag gick hem hos familjen Arviddson Sandberg Bengtsson Andersson kan man lungt säga.
Jag fick också upp rullgardinen, fast med lite hjälp då.

Nu ska jag upp och pussa på Christian som jag bara skällt på sen han kom hem från jobbet, stackarn...

En bra grej idag är att bilen gick igenom besiktningen utan ens en liten påpekning!

Konstigt inlägg det blev =)

Shopping med svägerskan

Japp, idag va jag och svägerskan på Ikea i vanlig ordning.


En rullgardin för 25:-


Jag ska bli en syltmamma så jag köpte på mig burkar "för en hel armé" som Anna sa.


Dessa olja-vinäger-salt-pepparkaren reade dom ut för 79:- och då kan man ju inte låta bli!



image84

Och såhär fin va jag när vi va och handlade mat

Jag ser ut som 4 eller 84 år i ansiktet, men jag bjuder på det!

Tioåriga Engla är död.

Först två oskyldiga barn i Arboga - sedan detta.
Ibland så finner man inga ord. Hur kan det finnas så mycket ondska? Tårarna rinner ner för kinderna.

image83

Omhändertagen


Idag är min söta Christian så snäll och tar hand om mig, och ni undrar självklart varför - Jo, jag ska ju jobba ikväll :-) Det är världens bästa ursäkt varför man ska slippa laga mat och annat tråkigt. Så idag vankas det pannbiff och löksås. Det ska bli så nedrans gott att äta svensk mat för man blir ganska trött på pommes, ris, pasta och pizza i två veckor...

Annars har det inte hänt mycket idag. Jag är väldigt trött bara för jag kan fasen inte sova på nätterna. Sen vi kom hem har jag legat vaken till sisådär 02-02.30, och det är INTE likt mig! Vi åt en mysig frulle och sedan har jag mest legat under täcket och tittat på TV med Snoddas. Lilla Snoddas som tar upp hela sängen numera eftersom han saknat oss så.
Nu får jag klä på mig och se så Christian sköter sig vid spisen.
Ha en bra kväll!

Nu köper vi förresten Sweden Rock biljett nästa vecka så är det någon som ska med får ni säga till.




Hemma efter två veckor i paradiset!

Ja, paradiset kan man verkligen kalla det. Tänk att man kan komma dit både billigt och lagom fort!

Vi har verkligen unnat oss det mesta. Vi har ätit och druckit gott, fått massage, snorklat så huden vart helt skrynklig, vart i Kairo i två dagar och tittat på pyramiderna, vart i Luxor  och det helt klart roligaste - Quadsafari ute i Öknen! Det va så jävla grymt!
Kl 8:50 kom en minibuss och plockade upp oss utanför hotellet och körde oss till "garaget". Där fick vi lite undervisning om hur fyrhjulingarna fungerade och annat, sedan va det bara att kliva på den och bränna rätt ut i öknen i 60 km/h i 45 minuter. Det var en väldigt skumpig tur men tillslut var vi framme hos Beduinerna (ett fristående folk med egna lagar och har ingenting med Egypten att göra egentligen). Där vankades det vattenpipa och te, kameleridning och ett yttepytte litet hus med massa glasmontrar fulla med ormar, ödlor sköldpaddar och marsvin. Ni som känner mig vet ju att jag är livrädd för ormar och småkryp och det märkte guiderna också så dom slängde på mig massa ormar och annat skit! Jag bara stod och skrek och vifta och va nära på att slänga av mig allt men då tog jag mitt förnuft till fånga och fick fram den lenaste engelskan och bad dom plocka bort skiten illa kvikt! Tyvärr gick kameran sönder på färden, men dom andra som var med ska maila bilder på detta.

Hotellet va hur fint som helst. Vi hade en jättepark bakom som man fick gå igenom för att komma till hotellets privata strand, och den va också helt underbar! Helt klart vatten med jättefin botten och det bästa - det var inte så mycket folk.

Ja det var det jag orkade skriva om resan, men det kommer mer när jag orkar lägga in bilderna på datorn.
Nu ska vi upp och äta Tacos.
Hej hej!

Förresten blev det så billigt på semestern så jag unnade mig en ny sådanhär jacka idag.

image81

RSS 2.0