Bloggdesign

Nu har jag pysslat och musslat med designen en liten stund men nu hinner jag inte mer!
Så är det några konstigheter så förstår ni varför =)




Då har den kommit!

Min älskade box har äntligen kommit! Givetvis pratar jag om Sex and the city.
Tyvärr har jag bara sett två avsnitt idag, men jag fick en positiv överraskning måste jag säga.
Christian låg och läste brevid mig i sängen när jag tittade och när jag tittar på honom är han helt inne i TVn, bra va?? Ännu ett gemensamt intresse =)

Nu ska jag ägna mig lite åt designen på bloggen så kommer inte ha tid att uppdatera så mycket idag.

Hej svejs!

Älskar

Jag älskar dig



Sömnlös i Allarängen

Idag har det inte blivit mycket bloggande. Antagligen beror det på min bultande huvudvärk och mina sömnlösa nätter. Det är märkligt att man inte kan sova fastän man jobbar 7 - 16 och har sovit i ungefär 4 timmar natten innan. Men ikväll känns det som om jag kommer somna som en gris. Vilken tur att man ska upp 5.30 imorgon då... Jaja, jag får tänka på pengarna!

Nu ska jag upp och försöka titta på andra halvlek av EM-finalen. Om ögonlocken håller sig uppe då.

Natti på er!

Förresten är det bara 6 dagar kvar till vi ska se Bossen på Ullevi. Sotis eller?

Grejar lite

Just nu grejar jag lite med bloggen så ni får ursäkta om det ser lite tokigt ut =)

Mys

Nu blir det mys framför TVn med chips, dip och choklad. Mummy =)

Länk

Min baby boo blir så sugen när han ser mig blogga så han tog upp sin blogg igen.
Läs och njut!



The Yeah Yeah Yeah song

Nu sitter jag och Christian och töntar oss mer än vanligt. Vi sitter och sjunger stämmor från Flaming Lips hit
The Yeah Yeah Yeah song och jädrans va bra det låter! Det roliga var att svärmor kom ner och frågande vi i hela fridens namn vi höll på med och undrade om vi va 6 år. Jaja, mogna det är vi!

Inatt var en hemsk natt. Jag låg sömnlös till tidigast kl 02.30, det va då jag kollade på klockan senast. Inte ens min och Christians insomningslek fungerade!
Nu undrar ni genast vad insomningsleken är, intesant?
Min käre baby boo kan hela världens karta utantill. Han vet alla länders huvudstäder, stater, floder, sjöar, flaggor, uppförsbackar - You name it! För att jag då ska bli trött så sprider han sin kunskap till mig på följande vis: (Ni ska få ta del av en liten händelse från igår)

C: Okej, säg 10 stater i Amerika

E: Javisst! *tänker en stund* Är Canada en stat eller en stad?

C: Vafan tror du?

Givetvis förstod jag direkt att jag skulle vart tyst istället för jag hade gjort bort mig lite.
Efter att jag i ca 15 minuter kommit på ungefär 5 stater så gav jag upp och Christian skulle istället säga första bokstaven i namnet, och kunde jag inte då skulle han säga andra osv...

C: M

E: Hmmm, kommer inte på. Säg nästa.

C: A...

E: MIAMI!!

C: Suck...

En annan natt när vi låg såhär så skulle jag gissa vad huvudstaden i Uruguay hette, givetvis kunde jag inte detta så han började bokstavera. När Christian hade börjat M, O, N, T, E, V, I, D, E, O så hade jag fortfarande inte kommit på vilken den va och bad om nästa bokstav då jag får till svar " Är du dum? Det finns ingen mer" Och vet ni vad det roliga är?? Jag kom inte på vilken det var iaf!

Jag tror vi ska lägga ner den leken för den får motsatt effekt eftersom vi bara ligger och vrider oss av skratt!



Folk är ju inte riktigt kloka

Girigheten har fått sig ett ansikte



Det kunde man ge sig fan på

Under några månaders tid har man kunnat följa historien om "Tv-stjärnan som köpt knark". Och visst har man vart nyfiken på vad det är för stjärna som begått detta misstag.
Idag släppte Aftonbladet både bild och namn på denna person. Det visade sig att det var Sanna Bråding, och det kunde man ju ge sig fan på!
Vidrigare människa får man ju leta efter! Smalare också för den delen.
Enligt mina egna antaganden började hon väl när hon spelade in film med Torsten Flink, dom va nog ett fint radarpar. Fast det är ju bara vad jag tror.

Så nu kan man njuta av minst 3 månaders frånvaro av Sanna i både radio och TV. Alltså kan man börja lyssna på P3 igen utan att få bestående hörselskador.


Jag har blivit beroende!

För ungefär ett är sedan gick min laptop sönder och det var en fruktansvärt händelse! Det har nästan vart en pina att sätta sig på en kall och hård stol för att surfa istället för att ligga i sängen och gotta sig. Men nu har jag hittat en bra ersättare måste jag säga. Mobilen! Det fungerar ju hur bra som helst att surfa på denna. Men kan blogga och lägga upp bilder, ja vanliga standard-saker. Vilken fantastisk uppfinning =) Nu ska jag återgå till fotbollen (2-0 till spanien) och sedan nana. Natti på er!

Prinsen

Jag och baby boo tittar på fotboll. Viva el spania!

Sex and the city


Eftersom jag är så nedrans rik, och smart för den delen har jag gjort en CDONbeställning igen. Denna gången blev den lite mer tjejig kan man säga.
Någon som vill hålla mig sällskap?



Bakdax!









Då va baket och disken avklarad.
När jag tagit ur mina cupcakes ur ugnen ville jag inte ha någon glasyr egentligen för jag blev faktiskt nöjd med dom som dom var! Men glasyren var redan färdig så det var bara att kladda på.
Nu är det dax för middag. Färsk rödspätta med kallsås och färskpotatis.

Regnig torsdag

Ja vad gör man inte då? Bakar cupcakes såklart!
När vi var hemma på pokerkväll hos Nicklas i maj så bjöd jag dom på dessa rosa gulliga bakelser. Och nu lite mer än en månad senare så är det dags att ge sig på det igen - Nu när den första sockerchocken har lagts sig för det är inga sockerfria grejer precis!
Och vet ni vad? Jag har tom lurat i christian att baka bullar, vilken dag detta kommer bli =)

Midsommar







Älsklingen!

Såhär fin va min prins idag!



Ny dag, nya möjligheter

Tänka sig, idag när man stod upp från sängen så regnade det inte! Är det 2 good 2 be true? Enligt GT ska det bli supervärme nästa vecka så vi får väl hoppas på att det är sant.

Idag ska Christian på begravning. Han har köpt kostym och grejer till denna dag. När vi va och handlade det till honom i söndags blev jag helt paff. Jag trodde aldrig att han skulle passa så bra i kostym. Han blev ju vrålsnygg!
Så medans han är och snyggar sig i kyrkan så ska jag hem till Emelie och kika in hennes nya inredning.

Nu, dax för påklädning!

Hårförlängning

Här har jag lånat Martinas sambos löshår, vad tycks? Jag är grymt sugen på att göra en förlägning!



Konserter

Igår när jag surfade runt på lite bloggar så hittade jag Drontens Bulles blogg där han samlat ihop alla konserter han gått på och då blev jag genast sugen på att göra samma sak, så här kommer en liten lista. Med all säkerhet har jag glömt ett par band så listan kommer nog uppdateras.

Svenskt:

Joakim Thåström, Soilwork, Pain, In Flames, Millencolin, Randy, The Poodles, Pain Of Salvation, Winnerbäck, Motörhead, November


Utländskt:

REO Speedwagon, The Australian Pink Floyd Show, Porcupine Tree, Flogging Molly, Rush, Iron Maiden, Blue Öyster Cult, Poison, Def Leppard, Heaven & Hell, Scorpions med Uli Jon Roth, Aerosmith, Triumph, The Unseen, Talisman, Meat Loaf, Whitesnake, The Answer, Tesla, Gotthard, Hensly / Lawton & Live Fire (Uriah Heep), Coheed & Cambria, Thin Lizzy, Dare, Primal Fear, H.E.A.T, The Watch, 69 Eyes, White Lion, Axel Rudi Pell, Quiet Riot, Skid Row, UDO, Saxon, Electric Light Orchestra, Volbeat,
Bruce Springsteen, Neil Young, Flaming Lips.




Man börjar vakna till liv

Då har man börjar krypa fram från bakfyllan efter midsommar. Herregud min skapare vilken fest, och kul va det! Mer om det lite senare för just nu sitter vi med christians farfar i halmstad för han ska operera bort sitt starr i ögat. I love att blogga från mobilen! Medans han är där inne i ca 3 timmar ska jag och bobo göra halmstad. Hoppas på en bit mat för jag är så hungrig som vanligt. Röksugen är man med. Hörs senare bejbs!

Bättre humör!

Då börjar munen dra sig uppåt mot öronen igen. Det beror nog på att jag sitter och lyssnar på UFO. Jag skulle nog kunna betala hur mycket som helst för att se dom live... Men har dom lagt av så har dom.

Middagen var utav toppklass! Fiskpinnar och senapsås - Modern Svenska husmanskost =) Vi brukar aldrig slarva med middagen men idag så orkade vi faktiskt inte lägga ner så stor energi.
Efter maten fick jag gjort tårtan tills imorgon också. Jag tycker den blir så torr om man gör den samma dag så jag gav mig på den idag. Och jag är nog ensam i sverige om att göra en tårta till midsommar utan jordgubbar! Jag avskyr jordgubbar!! Det är så nedrans vidrigt alltså!

Nu ska jag nog ringa Martina så jag får rök-sälle. Jag är ensam hemma för Christian jobbar och hans föräldrar har åkt till Orust där dom ska fira med mina päron.

Ork


Vilken härlig grå dag vi har idag, sådär alldeles lagom till midsommar! Visst är det typiskt att när det väl börjar regna så slutar det aldrig... Det kommer väl hålla på tills april som det gjorde förra året.
Igår var vi och inhandlade maten till imorgon. Jag HATAR svenskar när det är högtider. Det är som om att det är den sista maten på hela jorden som finns så det är rena brottningsmatchen överallt!! Så är det varje jul, midsommar, påsk och Fredagar... Kan inte folk bara ta det lite lugnt? Ibland så är det pinsamt att vara svensk. Speciellt efter matchen igår.

Nä fy vad jag gnäller!!
Jag får gå upp och skala potatis så jag blir lite lugnare. Återkommer senare!

Dagen börjar lida mot sitt slut

Fastän klockan bara är 18.00 så är dagen förbi. Direkt när klockan tickat 16.15 så känns det som om den är slut. Tråkigt va? Det är nog bara för jag är fast här ute i djungeln.

Jag va inne och tittade på Blondinbellas nya företag som hon så fint kallar det. Asså ärligt talat? Vad lider den människan av?
Hon är 17 år men tror hon är 35. Jag tycker det är hemskt vad hon pressar andra yngre personer när hon faktiskt skryter om sina framgångar, sina pengar och sitt stressiga liv. Hon vill va en förebild men det tycker jag aboslut inte att hon är när hon skryter om när hon går på krogen och rantar runt i Sthlm värre än en jävla idiot. Undra ifall hon vet att det finns andra städer i Sverige. Tror nog inte det för hennes hjärna är lika stor som hon är snygg.
Om hon nu vill vara en förebild så kan hon ju visa sin tågräls hon har i truten för det är väl inget fel på att ha tandställning, eller?
Nä, vilken jävla fluga det är med dessa modebloggar.

Nu blev jag sur bara för det.

Ännu en ledig dag

Och den har jag spenderat med dammsugaren i vanlig ordning! Hur kan det bli så dammigt? Vi har ju inte ens något djur just för tillfället...

Som jag skrev igår ska jag se Neil Young i sommar. Det ska bli helt sjukt najs!!! Fatta att han spelar på Way out west??? Han skulle ju kunna sälja ut Ullevi om han velat! Sen kommer ju The flaming lips och det är också najs! Blir helt förvånad över hur bra band som kommer! Synd bara att biljetten kostar 1300:- men det är det fan värt!
Mina jobbarkompisar tycker jag är dum i huvet som slänger ut så mycket pengar på konserter. Redan i år har det blivit minst 5500 :- för bara konserter. Men vilka minnen man får!

Nu ska jag lyssna på Young och leta efter en kattunge på blocket.
Hejsi Pejsi

Neil Young

YES!!! Jag kommer njuta tills tårarna rinner!





Då va man igång!

Jag körde en riktig rivstart i jakten på mina kg!
Marlene lurade i mig att köra GI-metoden med henne. Jag tycker faktiskt att det verkar vara väldigt enkelt egentligen för man kan ju äta allting som är gott nästan!! Typ mögelost och feta såser och såntdärnt :P Och det bästa av allt är att man får äta hur mycket ägg man vill!!! Det är så nedrans gott med kokt ägg!

Strömlös!

Ja då vart man strömlös igen nu då. Jag avskyr verkligen att bo på landet när det är såhär! Tur man har mp3 och nät på mobilen annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till. En sak som jag verkligen hoppas på är att strömmen inte kommer tillbaks innan kl 16 för då har vi en anledning till att äta pizza till middag, smart va ;) Nu får jag återgå till midsommar-planeringen. Kram från en jävligt hungrig och grinig Ellinor

Jag hade rätt!

Att jag inte börjar tippa på riktigt.
Innan matchen tippade vi resultatet - Jag, Christian, Nicke och Viktor. Och gissa vem som sa 2-1 till Spanien??? JAG SÅKLART! Jag vann hela 1,50 :- som jag visst "råkade" glömma hemma hos Viktor. Fast bara känslan av att jag hade rätt är så jävla härlig =)

Har precis tryckt i oss massa tacos så det känns som jag ska sprängas. Bäst att gå upp och lägga sig i sängen och hugga in på chipspåsen... Jag och Christian kommer dö med mat i munnen.

Natti på er alles!

Förresten, Martina du kommer väl på midsommar?

Fotboll

Då var det dags att göra sig iordning för kvällens match som vi ska titta på hemma hos Christians vän i Fjär(t)ås. Jag har på känn att Sverige får stryk, men det är såklart att man hoppas på det bästa.
Helst av allt skulle man ju vilja ha några öl till matchen (nu lät jag som en man jag vet) men givetvis börjar man jobba imorgon kl 07.00. Varför är det alltid så när man är sugen på att dricka? Skulle jag haft gångavstånd till jobbet skulle det vart nemas problemas, men det är väl bara till att acceptera att man för tillfället är en bonnläpp...


Lycka till ikväll Lagerbäck och grabbarna!





Äntligen!!!

Nu har vi ÄNTLIGEN hittat en lösning till vårat CD och DVD-problem! Så en vacker dag ska vi åka till IKEA för att inhandla följande :

Denna TV-bänk får det bli. Fastän alla i hela Sverige har den! (hittade ingen bild på TVbänken så fick ta hyllan ist) Vi har letat och letat men inte hittat någon annan som passar.


Och denna ska vi fylla med följande lådor till våra filmer.



Och nu till det bästa. Hittade dessa lådor med lock som är lätta att förvara.



Och denna soffan ska vi beställa när det blir dax.



Orka med detta. Nu har vi filmer och skivor som ligger i stora högar för vi inte vet vart vi ska göra av dom. Blir tokig!!! Bara på Sweden Rock köpte han 10 skivor och det har kommit hem minst 10 till från näten på bara en vecka. Jag tror jag ska sälja hans samling när jag har dåligt med pengar...









Musik

Sitter och tänker på allt roligt som jag och min älskling har gjort den tiden vi har vart i hop.
Vi har vart ute och rest, tittat på konserter som gett mig minnen för livet som Rush, Pink Floyd show, REO, Winnerbäck och massa massa mer och så väntar Bossen i sommar. Musik är verkligen vårat intresse! Och det roliga är att vi har precis samma smak när det gäller musik. Tänk om det på grund av någon anledning i hela världen skulle ta slut, då skulle jag fått byta musiksmak eller ta bort hörseln. Fy va hemskt!!


Nä älskling, dig ska jag hålla mig fast vid resten av livet.





Tatton

Här är då mitt tillskott. Dålig bild, men men =)







Sjuk Sjuk Sjuk

Tänka sig att jag blev sjuk, jag som inte vart sjuk på så länge! Va hemma från jobbet i tisdags men igår och idag släpade jag mig bokstavligt talat till jobbet! Så kl 17 har jag vart helt stendöd! En merit är ju att jag sett alla matcher som spelats i EM dom här dagarna (mån-tor)

Annars har vi planerat inför midsommar. Det vankas fest här hemma i stugan! Kommer bli trevligt med mycket folk och god mat. Och det bästa är att det gör inget om det regnar för då är det bara att duka upp på inglasade altanen.

Nu ska vi se om jag får liv i kameran så jag kan ladda upp lite bilder.

Äntligen hemma

Då va man äntligen hemma efter fyra dagars camping och musik. Är måttligt trött på gitarrsolon nu får jag säga =)

Festivalen va lovley i vanlig ordning förutom allt bös som blev! Sand och gräs och damm flög runt överallt och slutligen ville det landa i min näsa så nu är jag så nedrans förkyld! Frågan är om det verkligen va värt det. Fyllan varade lite längre i år än förra året. Från Onsdag kl 16 till ungefär Lördag kl 8.00. Mådde inte helt jättebra och skulle köra första biten hem redan kl 8 på Söndag morgon så tog det piano.
Fastän ett bra upplägg i år är jag faktiskt besviken på banden. Antagligen för att det va svårslaget förra året med REO, men man kan ju inte få sina band varje år. Blue Öyster Cult kom och det va ju huvudsaken. Jag måste säga att jag har blivit ett riktigt Uriah Heep-fan nu! Shit va bra dom är/var, Två av medlemmarna va där och spelade.

Nu måste jag upp och kurera mig för imorgon kl 10 är det dags för tattoo. Fixar lite bilder senare.

Hejsi!

Sweden Rock

Då är väskorna packade, tältet likaså och ölen är inköpta. Imorgon kl 8.00 bär det av till Sweden Rock. Ha en trevlig helg!

RSS 2.0