Genesis och sommar!

Jisses vilken värme det vart idag då! Jag trodde jag skulle coola vippen där runt 14-snåret men jag tycktes klara mig.

Trots det fina vädret hann jag in på H&M och köpa leggins. I vanlig ordning kom jag ut med lite utöver. Idag blev det ett tublinne och en fin kort kjol, fast när jag kom hem såg jag att jag hade en typ likadan så jag får väl lämna tillbaks den. Egentligen borde jag lämna tillbaks linnet med för jag har verkligen inte råd med något extra denna månaden.

I morgon ska vi se ett Italienskt band tolka Genesis (Phil Collins gamla band) i Göteborg så vi ska ut och äta och lite sådant. Som tur är ska jag upp och jobba på lördag så det måste bli tidigt och ingen alkohol. Men tyvärr (kan man väl säga) fick jag ledigt på söndag så på lördag blir det nog rajtan tajtan och det har jag absolut INTE råd med! Fast när vi va ute med jobbet va jag duktig och gjorde bara slut på 400:- och det är ju inte illa.

image118

Nu har jag vart och tittat på motiv till min tattoo och jag känner redan nu att jag kommer bli så nedrans nöjd! Vad det blir tänker jag inte berätta förräns den sitter där den ska, alltså den 9 Juni.

image119

Nä, nu ska jag gå och leta upp vårat tält och stolar. Det är bara 6 dagar kvar tills vi drar på Sweden Rock!

Haaaj so long!

Jag är så jävla sur va

Igår va en såndär helt idiotisk dag som man önskar att det hade vart någon annan dag, eller aldrig!

När jag och Christian jobbat färdigt och ska gå till bilen ser vi att någon har försökt göra inbrott i bilen!!!!
Jag kan ju säga att jag blev ju inte sådär överjävlalycklig över detta. Inte nog med att låset va sabbat, utan dom måste ju dra sönder hela jävla lacken på dörren! Fan helvetes jävla pundarjävlar som härjar i Kungsbacka just för tillfället.
Christians jobbarkompis har blivit av med två bilar, och en annan blev också av med sin. Christians kusins bil eldade dom upp... Allt detta förutom det med hans kusins bil har hänt mitt på dagen i stan! Att inte folk ser sånt? Våran bil borde dom ha märkt eftersom dom gett sig på låsen på båda sidorna.
Jag blir så jävla äckelsur när folk inte kan låta bli andras grejer. Ska vi behöva gå 1,5 mil till jobbet varje morgon för man inte kan ha bilen i stan? Jag ska sätta mig på parkeringen en dag och klubba ner dom jävla asen som gör såhär.
Oftas är det säkert sprutnarkomaner som ger sig på sånt här, och dom för gärna göra inbrott i våran bil, sno stereon för 900 spänn så dom kan köpa sig en sil så dom tar överdos och dör. Dom får gärna missbruka för mig, men dom får fan inte sno MINA grejer som jag har jobbat ihop. SVIN



Senare på kvällen backade jag ner i ett dike. Men det hör inte hit.

Hur bra mår man då?

Med ett bultande knä och värkande nacke har jag nätt och jämt överlevt helgen. Kan ni som känner mig, tänka er MIG dansa tills knät hoppar ur led och jag får nackspärr??? Ja, ni kan ju förstå nivån på fyllan i fredags...
Jag kan ju inte visa mig ute på ett tag.

Igår va jag sängliggande tills kl 14 då det va dags att börja förbereda för kalas kl 17. Jag hade tur som hade en icke bakis herre i huset. Jag pekade och han lagade och det va faktiskt en bra kombo!
Jag tänkte ju att det skulle bli tidigt igår men för första gången i världshistorien så orkade jag med att titta på hela esc. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - Charlotte Perelli ser ju ut som en transa! Dom andra länderna blir ju rädda för oss när vi skickar dit en man i kvinnokläder! Skärpning Sverige om vi ska ha en chans, för vi skickar alltid i väg samma sorts låt. Rongerdal skulle haft en större chans.
Min personliga favorit va Frankrike. Så söt farbror som entrar scenen i en golfbil!

I detta blogginlägg vill jag tacka Martina som la om mitt knä så fint på jobbet idag och som va en räddare i nöden när jag testade en för liten klänning.
Och så får man ju säga grattis till alla mammor också.


Nu ska jag inte göra många knop kan jag säga.

Natti!

Då var det dags

Nu bär det av på galej. Ha en trevlig kväll!



God morgon

Det är fredag, solen skiner och det är utgång på ingång.

Morgonen har börjat bra. Jag gjorde äggröra och bacon till mig och älsklingen och sedan bakade jag tårta till kalaset imorgon. Det vankas släktkalas. Hoppas man kommer vara pigg då det ska lagas middag...
Jag har också hunnit med en omgång betapet. Jag har blivit beroende av det spelet! Det är ganska nyttigt spel också för man får rota bland ordförrdet.

Nu ska jag upp och fixa till frillen. Jag klippte mig igår och är så nyfiken på hur det ser ut när det är iordning.

Jag lovar bild på det sen.

Ha en bra dag so long!

Presenter

Får lägga upp bilder på dom fina presenterna jag fått än så länge. Får vänta till v. 26 tills jag får nästa omgång.

En fin blender från OBH



Och en nödvändig eltandborste!

image115

Man börjar bli gammal

Ja då är man ett år närmare pension då. Tack till alla som ringt och smsat mig idag!


image113

Sweden Rock

Nu har nedräkningen börjat inför årets festival. 15 dagar kvar bara!

image111

Bloggsvacka?

Ja det kan man lugnt säga. Men just denna gången har jag faktiskt en anledning och den är att jag jobbat ihjäl mig nästan så har inte haft tid att blogga!
Sen har jag ju inte heller haft något att skriva om.

Nu däremot tänkte jag berätta om ett litet problem som jag har.
Det är så att jag har köpt en klänning tills på fredag. På fredag ska vi nämligen ut med jobbet så jag måste ju piffa upp mig lite. Men jag känner mig så fet i den och den känns lite trång men alla andra tycker att den passar. Jag har inget annat att ha på mig heller så jag har verkligen ågren över detta! Vet inte vad jag ska ta mig till. Egentligen så ska folk skita i hur jag ser ut för jag vet ju att jag är så jävla snygg, men man vill ju inte att folk ska äcklas eller tro att jag är gravid... Hoppas att detta löser sig, annars får ni gärna komma med förslag.

image110

Shit pommes!

Då har bilder från den nya Arkiv-x filmen kommit ut. Den ska jag ha! När filmen är färdig alltså.

image109



Dagens inköp

Då har jag och Christian vart på nya äventyr med plånböckerna.

Efter 2 år och 358 dagar har min TV kastat in handduken. Så direkt när Christian och jag slängt i oss middagen så bar det av till Siba för att köpa ny.

Innan vi åkte så ringde jag Siba och hörde om det fanns några kvar, och givetvis fanns det fem stycken och det skulle inte vara några problem (precis som när du skulle köpa din dator Anna).
När vi stod i dom hemska köerna i göteborg så ringde jag ytterligare en gång för att försäkra mig att det fanns några kvar... Tror ni det fanns det eller? "hur i helvete kan ni sälja slut på fem stycken när kampanjen varit ute på annons en vecka?" frågade jag och slängde på luren... Siba är ena jävla äckel-apor!!!! Jag har inte hört någon säja ett gott ord om dom sen jag föddes och nu fattar jag varför. Precis detta hände svägerskan förra sommaren, och jag lovar att det är för man ska in och köpa en annan likvärdig produkt fast till det dubbla priset. Min mamma fick åka och byta sin TV sex gånger i höstas men inte fan hände det något...
Nä, sånt där går jag bara inte med på så vi svängde in på Netonnet (en affär man faktiskt alltid kan lita på) och köpte oss en mycket bättre TV =)

Så nu ska vi upp och titta på Saw IV

Ha det så bra alles!


image108

Våran nya fina TV. Tyvärr fick man inte med delfinerna på köpet.

Dags att sova

image107

Nu har vi precis tittat färdigt på en av världens mysigaste filmer, Sömnlös i Seattle. Man blir så kär när man ser såna filmer tycker jag. Vilken tur jag har som kan pussa Christian tills han blir skrynklig stackarn =)


Nu får jag upp och nana. Vi hittade badminton i städskrubben så idag har vi spelat tills svetten rann så jag är alldeles slut.

Natti på er!

Jag måste ju visa

Kan ni tänka er att jag köpte detta armband i en blomsteraffär i Varberg?
Inte illa pinkat



Nu har jag slarvat igen

Sorry sorry för att jag är så kass! Men bloggandet går verkligen i perioder. Så idag kommer jag posta 10 inlägg sen kommer ni inte se mig mer på en vecka. ( jag är ledig, det är därför jag har tid =P )

Så vad har hänt sen jag skrev sist?
Det har faktiskt vart en ganska rolig vecka där vi va ute och festade i lördags med Emelie, Martina och Christians vänner, tittade på fotbollen med Kjelle i måndags på Starke Arvid och på torsdag blir det match igen. Då bär det av ner till Örjans vall i Halmstad. Hoppas det blir ett bättre resultat än 0-0 för det kan möjligen vara det tråkigaste som finns.

Jag har faktiskt haft en väldigt oturlig vecka också då ALLA mina BHar har gått sönder! Hur i hela fridens namn nu det har gått till. Och eftersom det ekar i plånboken så ska jag testa på att köpa BH på nätet. Så gårdagens kväll gick åt till att mäta överallt och ingenstans... Kommer säkert bli fel så man får skicka tillbaka dom iaf.

Nu ska jag upp och äta frulle, så vi ses om en stund igen!






Bjuder på en fin bild från i lördags. Detta är beviset på varför alla tjejer går 2 & 2 på toaletten.


image105

Oj vad jag sliter!

Nu sitter jag här i Varberg och tittar på när Anna chefar och alla andra arbetar. Vilken tur att jag hittade datorn så jag har något att syssla med. Christan värker mest för han är hungrig.

Idag var jag tillbaks på mitt gamla jobb och det blev som jag föranade. När jag kom in så va det ju inte dirket "åh va kul har du kommit tillbaks, Gud va vi har saknas dig!" Utan det va mer "va gör du här? Vem ska du jobba för" Det trevligaste va väl en av dom äldre i personalen som log när hon sa hej...  Oldiesen blev glada över att ha mig tillbaks och det är ju huvudsaken. Gud va skönt det ska bli att slippa som sura fanskapen i sommar. Nu jobbar jag enbart för att få pengar så jag får stå ut till 1 Juli.

Nu behöver svägerskan hjälp så jag får väl ställa upp.

Tack för mig. // En hungrig huvudvärkande Ellinor direkt från Varberg

Förresten så hatar jag slagborrar. Måste dom låta så mycket?


RSS 2.0