Hinner inte!

Stress stress stress! Jag hinner fan knappt borsta tänderna just för tillfället!


Sköna lörda(g)

Så fort det är lördag så sätter shoppingberoendet in, är inte det märkligt?
Idag så fick jag äntligen köpt jackan som jag gått och sucktat efter i två veckor. Jag har inte riktigt vågat köpa för jag har undrat om jag verkligen kommer använda den, men när jag inte släppt den ur tanken så slog jag slag i saken.
Och köper man en ny jacka så bara man måste köpa ny mössa och nya vantar också! Sen blev det lite smink och annat nödvändigt.

Ikväll är vi bortbjudna på middag hemma hos Martin och Katrin i Mölndal. Jag hade gärna tagit mig en öl men jag ska ju givetvis upp och jobba imorgon så gissa vem som får köra... Jaja det är väl bara att stå ut.

Nu ska jag in och ta en riktigt lång dusch och sedan välja ut lite kläder till kvällen.
Kan man ha svarta strumpbyxor och låga pumps?



Äntligen min!
En ull-jacka som är klockad nertill.


Ska man öppna en flaska vitt?

Då har jag dukat upp en härlig gotte-buffé till mig och Bobo med oliver, nötter, ostar, dip, grönsaker, ölkorv och chips. Ska man avnjuta detta men ett glas vitt?
Som sagt, jag älskar fredagar nästan lika mycket som jag älskar min Herrn!



Älskade fredag!

Åh jag bara älskar fredagar! Det är något visst med denna dag fast man kan inte riktigt sätta fingret på vad.

Idag har jag vart med Christians moffa i stan i tre timmar! Vi handlade mat på tre olika ställen (det går ju inta att köpa potatis på ICA t ex) och sedan va det lite andra ärenden som skulle göras. Givetvis glömde jag köpa väggstativ till TVn idag igen. Jag måste nog fan banka in det i huvudet snart.
Nu har jag precis slängt in en äpplepaj men massa massa kanel på in i ugnen.
Jag sitter även och lyssnar på en dokumentär om styckmordet pån Catrine da Costa och har en fråga.Hur kan man frias från mord men bli skyldig till styckningen - men inte få fängelse? Jag hänger verkligen inte med i denna röriga soppan.

Nu ska jag skala potatis. Det blir nämligen 80-talsmat idag. Hasselbackaspotatis, fläskfilé och béarnaisesås.

Ha en trevlig kväll!

Äntligen

Nu har jag äntligen kommit någon vart med min nya design. Fast det är lite kvar att pilla med, men jag hinner säkert ändra mig flera 100 gånger innan jag är klar =)

Ny design?

Nu ska jag ge mig på att byta design igen, så det kan se lite latjo lajbans ut ett tag, men ha överseende!

Ledig!

Då var jag äntligen långledig. Troligtvis till på söndag då jag ska jobba en fjant-tid 8-13.

Idag har jag tonat håret mörkt igen! Jag blev så less på detta med att bleka håret hela tiden, och dessutom fanns det inte så mycket kvar att bleka eftersom man kan bryta av håret som en pinne!
Jag blev rätt nöjd faktiskt men det känne lite ovant nu i början.
Egentligen borde man ju börja packa inför flytten men jag orkar verkligen inte!!!!!!

Just de ja!
Igår gick jag tillbaka med skrivaren och vilket liv det blev. Jag fick skälla ut hon i kassan för hon va ju helt rubbad!
När jag sa till henne att hon inte behövde vara så otrevlig så sa hon "du är inte så trevlig du heller"
Dom påstod nämligen att dom har två chanser på sig att laga skrivaren, sen får jag en ny men jag ville ha en ny skrivare eller pengarna tillbaka eftersom vi flyttar nästa vecka. Och vet ni hur detta slutade då? Chefen ringde mig idag och sa att det var självklart att jag fick pengarna tillbaka, haha... Vilka nötter.

Ullared

Så, nu har vi äntligen kommit hem efter en nästintill heldag i Ullared. Fyfan va folk det va!!! Har inte folk annat för sig på dagarna än att hänga där nere??? Jag ska ju flytta så då får man lov att vara där. Och alla jävla oldies som tar en bussresa bara för att köpa bullformar, fryspåsar och bakplåtspapper - STANNA HEMMA!
Men jag fick iallafall handlat upp 2400:- på enbart nödvändiga saker.




Blev helnöjd med dessa lampor som jag ska ha i alla
fönstren med svarta trådgardiner och vita panelgrrdiner bakom


Mystrosor! Och äslakr man Twin Peaks måste man ju ha
med ugglor på =)


Julstjärnor till fönstren


Fick även köpt julgardiner men festliga tomtar på


En ultramodern termos till herrn som han ska ha i skolan


Fula va?


En superdupersnygg lampa som vi ska ha över köksbordet.
Orkade inte plocka upp den så tog kort på bilden på lådan istället.

What a lovely day!

Idag är den en dån underbar dag! Solen skiner och jag är sådär kär och allt är helt enkelt bäst!
Trots att jag började jobba kl 7 så är jag glad iallafall (jag hade ju bara en kortisdag till 13).
Vi har ätit gottemat och myst hela eftermiddagen, jag och min Bobo.

Planer för kvällen dårå... Bio kl TJUGIOETT OCH TRETTIO = sova middag för annars kommer jag aldrig orka mer än första kvarten. Varför börjar dom visningarna så sent???
Men först och främst ska jag platta mitt hår och titta på ett avsnitt av Tell me you love me som jag missade i veckan. Jag bara älskar den serier fastän den är på snudden pervers, men den är så verklighetstrogen.

Ha en underbar kväll alles!


Här bjuder jag på en bild. Ni kommer väl ihåg honom?






Jag måste ju visa

Hur roligt jag och Emelie hade det på jobbet idag!



Och ja, det är riktiga hallon!

Förbannad!

Jag och Christian hade ju våran andra årsdag förra helgen, och eftersom jag är världens bästa flickvän så hade jag ju givetvis hittat på den absolut bästa presenten till en studerande herre - en fotoskrivare med kopiator och scanner.
När vi öppnade och skulle sätta ihop allting så saknades det en sladd som vi fick beställa, och denna anlände igår.
När vi väl fick igång skrivaren, tror ni den funkar då eller???? NEJ
För det första så blir allt som den skriver helt jävla snett och drar sig ut mot kanterna, den tuggar i sig 15 papper i taget och patronerna hänger sig. Jag tror jag fick ur mig vartenda fult ord som någonsin sagts igår så på lördag ska Christian lämna tillbaka den och be dom dra åt helvete. Okej det sista kommer han antagligen inte göra, men jag skulle garanterat gjort det!

Annars så är det lugnt på fronten.
Jag har gått ner tre kg och är allmänt på toppenhumör i detta undersköna höstväder!

Nu ska jag sätta på en bra skiva och titta igenom vad vi behöver till flytten. Antagligen en massa saker eftersom jag slängt nästan allt det gamla. Eller ska jag gå ner och titta på sjön?
Sen ska jag se om jag hittar något mysigt ställe man kan bo på i stockholm.

Ha det så länge!!!

El Stockholmo


Idag bestämde jag och Bobo att vi ska åka till stockholm innan jul.
Vi har ju sagt att det ska bli en liten tradition eftersom va vart där samma helg två år i rad redan.
Fast nu lutar det år November eller December, vi får helt enkelt se när han har tid att släppa böckerna.
Åh, det är så mysigt att gå och strosa där!
Helst av allt vill vi åka till london fast då rullar slantarna iväg nedrans fort...


Det här med att få vara ensam

Alla, och då menar jag ALLA i min omgivning tjatar på mig om att jag måste låta Christian få vara ensam så han kan plugga när vi flyttar. Och visst förstår jag detta utan att alla ska nämna det.
Men är det någon som tänker på att kanske jag också behöver få vara ensam? Nej, det är det faktsikt inte.
När man har bott själv i fyra år och sedan får flytta hem till sin killes föräldrar (som har funkat jättebra) så är det faktiskt jobbigt att aldrig få vara ensam hemma. Man kan inte gå naken från duschen till garderoben eller gå upp och göra frukost i trosorna. Och eftersom jag bott så länge själv innan så är detta ett väldigt stort behov för mig.
Christian kan faktsikt sitta på flera olika ställen och plugga som biblioteket eller skolan, medans jag bara har ett hem där jag kan känna mig ensam.

Jag vet att jag är slarvig!

Men jag har verkligen inget av intresse att dela med mig av.
Just för tillfället är det bara jobb på schemat, och jobbar man inte så tänker jag på flytten, äter och sover.

Tänk att det snart är dags. Den 1 Oktober sover vi första natten i lägenheten sen åker jag hem (herrn ska ha tenta så jag har sagt att jag är flyttansvarig) och så flyttar vi upp hela lasset på fredagen.
Det ska bli så skönt att flytta! Jag börjar tröttna på Kungsbacka och jobbet, för det är bara det som jag har här nere. Såklart jag kommer sakna mina vänner men dom ska ju komma upp och hälsa på!
Sen ska det bli skönt att få lite privatliv. Just nu känns det som om jag skulle kunna flytta till Jokkmokk för att få sova en natt ensam! Men nu är det bara till att stå ut som sagt.

Sen har jag och svärmor planerat en tripp till Ullared nästa måndag.
Det är så skönt att bo nära, inte för vi är där oftare än andra - utan att man kan pysa ner på eftermiddagen och slippa allt folk.
Jag hatar verkligen folk på sånna ställen. Alla ska knö för att komma först in, sen är det kundvagnar i magen och ryggen som gäller och övrig brottning för att komma in bland underkläderna. När detta är gjort så är det världens fight för att komma ut. För man måste ju verkligen stressa för att vara först in för att sedan stressa för att va först i kön till kassan... Folk är ju dumma i huvet ibland.

Nu ska jag stoppa ner mig under täcket. Håller på att dö av köldskador!



Här får ni en liten utmaning.
Gissa könet!





Sköna lördag

Då var det lördag igen då. Tänk att veckorna går så fort!

Jag va överlycklig igår för att det skulle bli lördag idag. Jag jobbar kväll så jag har gått och väntat på denna sovmorgonen sen i tisdags. Gissa när jag vakna då? 08,05 såklart. Det va väl en lång sovmorgon?

Det är så tråkigt när man vaknar så tidigt och så ligger herrn och sover. Man blir så rastlös så man ligger och hostar jättehögt eller vrider och vänder på sig för jag tycker ju det är så elakt att väcka honom, så istället kan man ju bara "råka" väcka honom.

Solen skiner och det är underbart väder, men det hindrade oss inte från att åka in till stan och shoppa lite.
Vi fick handlat lite mat och en vinterjacka till Christian. Jag la undan en jacka till mig som jag får köpa imorgon eftersom jag va så smart och glömde min plånbok hemma...

Nu ska jag surfa runt lite och få inspiration till gardiner. Jag har någerlunda klart för mig vad jag vill ha men inte riktigt säker.

Nu blev det ett sånt konstigt inlägg igen. Har ingen fantasi, men jag bara måste dela med mig av min roliga vardag.


Man ska ha husvagn!

Nu har det hänt, vi har äntligen köpt våran första husvagn! Årsmodell 1976, hahaha!
Är detta vuxenpoäng Anna?




Bilder

  





Bloggdax

Då är man tillräckligt vaken för att skriva några rader här. Jag ska snart göra mig iordning för att sedan åka in och jobba några timmar.

I måndags blev jag impulsiv och åkte upp till Mamma över dagen. HERRE JESUS vilka köer det va och då åkte jag vid 8. Det va kö från Sandsjöbacka till Göteborg så det tog mig ungefär en timma in till staden. Som tur va hade jag laddat upp med min favoritmusik!
När jag kom upp åkte vi ut till torp en sväng och kikade runt lite. Hittade inte mycket men det va roligt att åka dit. Jag har enbart vart på bolaget där dom senaste två åren ungefär.
Sedan mötte vi upp Kjell och åt lunch på Thairestaurangen på göteborgsvägen och jisses va gott det var! Och lite folk också, helt i min smak.
När detta va gjort blev det en tur till Mommo & Moffa. Där var det tjöt i vanlig ordning men trevligt va det.
Sedan var det dags att träffa Frida och Nellie! Lilla gullungen, fast hon är lite dryg dendär damen men det la hon av med fort när hon insåg att jag faktiskt är lite rolig trots allt. Vi tog en fika och kollade lite i affärer.
Va mycket som har hänt i Uddevalla sen jag flyttade. Måste bli bättre på att åka upp känner jag.
Men som ni märker så är det ett jädrans flängande så fort vi ska åka dit. Alla vill träffas och det är jätteroligt, men man blir stressad och då känner man sig inte som ett trevligt sällskap...
Vi får hoppas att det blir lättare att åka dit under helgerna nu när det bara är jag som jobbar.

Nu måste jag sminka mig så jag kommer iväg.

Dagens höjdpunkt: IKEA efter jobbet och köpa nya möbler!

Älska



Jag älskar dig mest av allt. Vad skulle jag tagit mig till utan dig?


Jag drömmer mig bort

Nu sitter jag här och tittar på våra semesterbilder från Egypten och jag längtar faktiskt tillbaks.
Allt folk va så härligt trevliga, röda havet va fantastiskt och resan till Kairo ska vi ju inte tala om.
En grej som är lite synd är ju att när man haft en så bra resa, så är det svårt att överträffa det. Men jag hoppas Kroatien blir lika bra.



Detta kort tog vi i Kairo 30/3-08


Så vad står på schemat idag då.
Idag kan jag faktiskt känna mig ledig och inte sjuk så jag tänkte gå ut och plocka äpplen i Moffars trädgård och baka en mjuk äpplekaka. De tycker jag att jag är värd faktiskt.
Nu ska jag laga till lite frukost.

Hörs sen!









Friskförklarad!!!

Äntligen!! Min mage är återställd! Nog för den knorrar lite, men det är det värt.
Så idag har jag äntligen kunnat äta (jag älskar mat) så imorse runt kl 09 va jag på ICA MAXI och inhandlade ingridienser till lasagne.

Usch, inatt har jag legat sömnlös i stort sett.
Christian va på nollning i Skövde och herrn lovade att ringa när han hade kommit hem till sin kompis (jag vet att jag låter som om det är min 14-åriga son jag pratar om) men han gjorde inte de! Så jag somnade för att sedan vakna och kolla mobilen 15 minuter senare. Anledningen till att jag va orolig är att jag inte sovit utan honom sedan 17 april 2007, han blir jämt så full så han inte kan ta hand om sig själv och han har sveriges sämsta lokalsinne. Tänk er allt detta och att ha eran älskade i en helt ny stad. Inte konstigt att man ligger sömnlös.
Men nu har han äntligen kommit hem men jag har inte fått pussa på honom för det för han kan inte slita sig från sina böcker.

Sedan har det hänt en annan sorglig grej... En grej man kan göra slut för. HAN HAR FÅTT EN STUDENT-OVERALL. EN FUL GRÖN JÄVLA OVERALL. Den är så ful så jag vägrade ha den i bilen på vägen hem. Den fick alltså ligga i bagageluckan.

Nu ska jag stänga datorn för ikväll och titta på arkiv-x

Natti!

Supernanny

Just nu ligger jag och tittar på Supernanny och jag måste bara fråga: kan ungar verkligen bli såna fruktansvärda monster???
Jag vet att man alltid skyller på föräldrarna som är dåliga på uppfostran, men ibland är det faktiskt inte så (om jag blickar tillbaks på mig själv när jag va liten)
Barnen bara skriker och gapar och det verkar som om dom är besatta av djävulen!
Nä, jag väntar nog några år med att skaffa smått...

Home sweet home

Då ligger jag kvar i sängen idag då. Natten har varit lugn och skön iallafall (inga toabesök)
Jag tror jag ska upp och fixa iordning lite frukost. Inte för det är någon idé att äta något för jag får ju inte behålla någon mat alls! Blir det samma sak idag så ska jag nog ringa sjukvårdsupplysningen för då känns det inte bra.

Föresten ska jag Linda, Susanne och Emelie ut på lördag och jag har fått en finne på kinden som jag inte kunnat låta bli så nu ser det mer ut som världens köttsår. Fattar ni???

Jag ser ut och känner mig som skit.... Kom och liva upp mig =(

Bläää

Jaha, då får man vara hemma imorgon också då. Fick en ny attack ur stjärten och känner att det inte är lägligt att få det på jobbet imorgon. Förresten tror jag att jag behöver en dag att kurera mig på för under dom här två dagarna är det inte precis mycket mat som jag fått ner.
Så ikväll ska vi mysa framför Arkiv-x och äta glass med chokladsås och lakritsströssel. Jag ska bara få dragit Christian från hans böcker först.

Trevlig kväll!

Inköp

Vilken tur att CDON finns en dag som denna. Jag kan sitta och surfa runt där i timmar och önska mig nästan allt dom har!
Givetvis kunde jag ju inte låta bli att beställa något idag heller, så snart kommer hela serien Band of brothers dimpa ner i min brevlåda.




Nu ska jag in i duschen och skrubba av mig min sjukdom. Nu orkar jag inte må såhär längre.

Ännu en knodd

Idag kan man läsa om att Tommy Körberg 60 ska bli pappa.
Alltså, vad ska man säga? Händer sånt vanliga dödliga personer?
Man kan också läsa att han har två barn sedan två tidigare förhållanden.

Då är frågan, Varför va inte Tommy Körberg med i "Tomten är far till alla barnen" och spelade sig själv?

Jag är sjuk!

Tro det eller ej, jag blev sjuk till slut.
Jag vet inte riktigt vilken sjukdom jag lider av heller, men jag skulle vilja säga magsjuka ur rumpan.
Jag mår precis lika illa som man gör när man har vanlig magsjuka och jag får magknip och huvudvärk så det skriker om det, fast allt kommer ut där bak istället. Jag har ju som sagt vad råd med att va sjuk också, eller inte.


Resa

Då har vi (eller snarare jag) bestämt vart nästa års resa går. Vi valde mellan Turkiet och Kroatien, men valet var ganska lätt - Kroatien.
Så snart blir det till att boka en lägenhet i byn Makarska.







Bara bra musik

Bästa någonsin



Lite sjuk faktiskt

Förut när jag stod och lagade middag till familjen Arvidsson - Bengtsson - Sandberg - Andersson började jag plötsligt må fruktansvärt illa. Inte konstigt att jag somnade 1½ timma på middagen förut plus att jag låg och frös.
Är det bara att gilla läget och inse att jag håller på att bli magsjuk?
Det borde va ganska bra om jag fick det för min viktnedgång eftersom jag håller på med GI igen.
Än så länge har jag gått ner 2 kg sen i onsdags så det kanske blir lite mer om jag blir sjuk.
Fast om jag blir sjuk kan jag ju inte jobba... Så jag får alltså välja på att bli smal och fattig eller rik och ha en korv runt magen.
Vad skulle ni valt?

Laddad inför hösten

Då har jag laddat upp med nya skor inför höstens bravader.



Helgen är äntligen över

Då va den jobbigaste helgen på länge äntligen över. Jag jobbade 7-21 både lördag och söndag så jag har i stort sett bott på jobbet heeela helgen.
Så idag var det skönt att slippa vakna av väckarklockan och kunna gå upp fixa iordning en mysig frukost i lugn och ro.
Det blir också en lugn dag eftersom herrn har bilen så jag är fast i skogen.

Nu ska jag göra frullen jag pratade om och sedan titta på resor.

Hejsi!

RSS 2.0