Coldplay

Nu sitter jag och lyssnar på Coldplay. Fasen vad jag längtar till Augusti då vi ska till Stockholm och kika på detta braiga band.



Idag har jag fått pluggat riktigt mycket så nu tar jag mig en liten paus. Christian ska till skolan en snabbis och sedan ska vi gå och veckohandla. Alltid lika roligt tycker jag! Idag ska jag köpa ingridienser till min paj också, så jag kan sluta tjata om den! Vi ska äta soppa i veckan så då kan vi äta paj istället för pannkakor efteråt.
Jag skulle vilja promenera också med solen försvann ena samt när christian ska med och handla så är det bara handling som gäller. Jag kanske kan lura med honom en liten sväng.
Nu ska jag platta håret.

Mobilinlägg

Nu har jag krupit ner under täcket. Jag fick ett litet tvättryck på förmiddagen men när det var dags att börja tvätta vid 19 var jag inte lika sugen längre. Trots detta tog jag tjuren i hornen så nu ligger jag här i nytvättade sängkläder och nattlinne. Lovley! Nu säger jag nattinatt!

OoOoOoO

På morgonen när jag vaknar så tänker jag att jag skall ta mig världens långpromenad, och jag ser det verkligen framför mig också. Sen äter man frukost, pysslar lite och nu sitter jag här med skolböckerna och hinner verkligen inte gå ut. Så nedrans irriterande! Sen är det ju inte så lockande att gå ut då termometern visar 3,5º heller. Jag är fruktansvärt sugen på hallonpaj men jag har sagt till mig själv att det ingen paj blir om jag inte går ut på promenad och det brukar jag kunna hålla. Är jag sugen på något måste jag ut och gå minst 45 minuter innan ifall jag skall få äta det.
Idag får jag väl stanna inne med böckerna och strunta i pajen helt enkelt. Får stoppa i mig den i veckan istället.
Sen har jag fått vårstädat datorn lite också. Det känns så skönt att avinstallera massa onödig skit och sortera musik och bilder i sina rätta mappar.

Nu skall jag fortsätta läsa på om lagar. På andra prov kan man ordbajsa en hel del, medans lagar måste vara helt korrekt.


Mitt nystädade skrivbord. Hur länge ser det ut såhär sen tror ni?

Produktiv morgon!

I natt kunde jag inte somna. Igen. Herrn kom hem dyngrak runt 01 så då fick jag stoppat ner honom. Sen låg tankarna och snurrade i mitt huvud. Vid 02.30 gick jag inte och rensade vårat badrumsskåp så jag skulle bli lite trött, och det blev jag. Börjar jag bli psykiskt sjuk??? Dock förde det något gott med sig då jag kom på vad jag ska köpa till herrn i födelsedagspresent.
När jag har svårt för att sova går jag alltid upp tidigt nästa morgon så det inte blir en ond cirkel. Så idag har jag städat och färgat håret och övrigt pyssel. Sen ska vi ut på en promenad och sen blir det plugg. Det är Robinson ikväll också! Det första avsnittet tyckte jag va riktigt bra faktiskt.

Nu ska jag nog göra mig en smörgås. Vart hungrig sen midnatt.

ooOoOoOoOoo

Det blir ingen utgång för mig idag. Har lätt huvudvärk, ingen som helst lust samt en del skolarbete som måste göras. Känner jag mig själv rätt kommer jag ligga med hinken i sängen hela dagen imorgon och det har jag varken lust eller tid till.
Så ikväll ska jag sitta ensam och dricka Pepsi och titta på let's dance. visst låter det mysigt? Hur omysigt det än låter ska det faktiskt bli skönt att skratta åt herrn imorgon, mohaha!

Idag ville jag ha hemmagjord kebab, som jag suktat efter hela veckan faktiskt. Tror ni inte vi glömde köpa kebebkött??? Istället har jag slängt ihop en potatisgratäng. Sen tappade jag en tvålpump i backen inne på Lagerhaus. Pinsamt värre, hah. Tur att Herrn var med så jag kunde gömma mig bakom hans rygg!

Nu ska jag dricka upp min öl och putsa en fläskfilé.

Ha en trevlig kväll!

Bläääääääääääää

Tänk, imorgon är det fredag. IGEN! Hahaha, nu får jag nog ge mig snart...
Dagarna knallar på. Pluggar så det står härliga till men trots det känns det inte som om jag kommer någon vart...

Imorgon ska vi på fest hos Dip och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig!! Jag känner mig så fettigt äckelful i alla mina kläder. Sen har jag ågren över klänningen jag köpte då jag inte vet när jag ska ha den. suck... Jag kan ha min höga kjol visserligen men då skulle jag vilja ha en 3/4-skjorta och det har man ju råd till... Eller inte. Någon som vet vart billiga såna finns? Det är fruktansvärt att vara mig för tillfället känns det som. Blä blä blä!!! Jag har köpt hårfärg också men den varken jag hinner eller orkar kladda i. Ni behöver inte fortsätta läsa mer nu för jag gnäller bara!

Tänk om någon slutar läsa där och så skriver jag värsta intressant grejen. Eller inte. Vad för intressant händer i mitt liv egentligen?

Nu ska jag väcka min supertråkiga pojkvän som ligger och sover. Han brukar kunna få mig på bra humör.

Förresten, har ni hört att det ska regna hela dagen imorgon?

The Cure-Friday I'm In Love

Fredag igen!! Jag fattar ingenting! Hur kan veckorna gå så fort?? Så skriver jag varje fredag, men det är ju inte riktigt klokt.
Idag ska vi mysa och gotta oss med hemmagjorda hamburgare och glass. Jag vet hur det kommer sluta när jag äter glass men det är ju så gott!
Idag var jag i skolan och skrev prov om demenser och det gick rätt bra faktiskt. Nu orkar jag inte skriva mer.

Kom inte på någon bra rubrik så jag struntar i den.

Dagens humör: Mycket bra!

Dagens mående:
Lite trött, men sprallig på samma gång.

Dagens frisyr:
En slarvig tofs.

Dagens klädsel:
Mysbraller, linne och hoodtröja.

Dagens planer: Plugga det sista sen blir det väl lite TV-tittande.

Dagens materiella önskemål: En ny garderob!

Dagens längtan: Påsk.

Dagens fundering: Vart sov Thåström i natt? På turnébussen eller på hotell?

Dagens beroende: Paj!! Jag är så sjukt sugen på blåbärspaj!!! Imorgon kanske man skulle ihop en...

Dagens tråkigaste:
Det har faktiskt vart en bra dag.

Dagens tidning:
www.aftonbladet.se

Dagens låt: Canned Heat - On the road again

Dagens tid: 20:04

Dagens borde göra:
Gått till pappersåtervinningen

Dagens har gjort: Promenerat, pluggat, datat och tittat på Lost. Lagade även pannbiff och potatismos.

Dagens tankar: Finns hos alla olyckliga själar.

Kanon!

Käre hjärtanes vilken bra konsert det var igår! När jag såg honom 2006 var låtvalen lite bättre, men igår röjde han röven av sig! Det roligaste var när microfonstativet fastnade i en sladd och han blev så förbannad så kan kasta stativet all världens väg, haha. Kul att Christian var så nöjd också då det var första gången för honom att se Thåström live. Han blev nog mer än nöjd och lovade mig att vi ska se honom igen om vi får möjlighet. Thåström har ju en hel del låtar i bagaget så det blir aldrig riktigt samma när han spelar.

 



Solen skiner!

Ja solen skiner och det tycks inte blåsa ute!! Det är verkligen värt att anteckna. Trots detta kommer jag inte hinna gå ut innan solen gått ner men jag kommer garanterat sätta mig på balkongen och läsa. Idag måste jag plugga inför provet på fradag. Jag ska också dammsuga, byta vatten i akvariet och lite annat pyssel. Sen ikväll är det ju som sagt var dags för Thåström. Lovley day med andra ord!

Ikväll smäller det!

Äntligen är det dags!!



Today!

Dagens humör: Mycket bra!

Dagens mående:
Just nu lite trött, men annars bra.

Dagens frisyr:
Ja ni kan ju föreställa er själva då jag gick upp från sängen för 30 min sedan...

Dagens klädsel:
Mysbrallor och linne.

Dagens planer: Plugga inför provet på fredag samt att gå en långpromenad.

Dagens materiella önskemål: En lyxvilla samt 500 000:- att inreda den för.

Dagens längtan: Stockholm i Augusti.

Dagens fundering: Varför ska det alltid blåsa när solen är framme?

Dagens beroende: Ja vet inte än.

Dagens tråkigaste: Alla måsten.

Dagens tidning: www.aftonbladet.se

Dagens låt: Jag har inte hunnit lyssna på någon musik än!

Dagens tid: 09.55.

Dagens göra: Har jag inte svarat på den redan?

Dagens borde göra:
Tvätta samt dammsuga.

Dagens har gjort: Tittat på nyheterna i sängen.

Dagens tankar: Varför finns inte Gossip girl på riktigt så jag kan få vara med?

Ups

Christian: Hur mår fiskarna idag?

Jag: Jo, de mår prima!

Christian: Ja eller hur, en har ju förfan dött.

Lilla Ada har idag alltså idag stämplat ut, kastat in handduken, lämnat jordelivet - you name it. Nu blir det till att ta med sig ett vattenprov till zoo-affären för att se om det är något allvarligt fel på vårat vatten, då det är väldigt hög omsättning på fiskar just nu...

Helgen är förbi

och allvaret har återigen trätt fram. Men vilken bra helg vi haft! Min mor och Hasse kom upp på ett spontant besök i lördags. Vi fikade, kikade på stan och åt middag. Hon saknade oss nått så hiskerligt då hon inte sett oss sen jul, men nu dröjer det väl säkert lika många månader till innan vi ses igen. Sen på kvällen tittade vi på sörjan som skall kallas för melodifestivalen. Sån jävla skit! Jaja, nu är det ett helt år kvar tills idiotin börjar igen, och det är tur det då SVT1 är min favoritkanal och jag anser att de kan visa program med lite kvalitet istället. Kan inte TV3 köpa rättigheterna och köra det i botten som de gör med alla andra program?




Här bantas det fan inte!

Sen ringde Katrin i lördags. Vi talas vid alldeles för sällan. Hon, Martin och Magnus ville komma upp på lördag men nu får det ena va slut på besök ett tag framöver, haha. Herrn har tenta och jag måste också få lite saker gjorde så istället kommer de upp och firar påsk här! Åh, jag längtar verkligen. Dessa människor är alltså 35 (förutom Magnus som är 32 tror jag) men det märks inte ens en smula att de är 13 år äldre än mig. Vi har verkligen skitkul när vi umgås.

Nu ska jag studera nervsystemet lite.


Idag slog jag slag i sak och köpte klänningen jag suktat efter sen i lördags.


Jag känner att ett kaos börjar infinna sig

Åhhh, jag blir tokig!!!
Det är böcker här, papper där och uppgifter överallt. Jag tror jag håller på att tappa greppet och det är INTE bra när jag har ett sådant tajt schema nu i vår. Jag måste helt klart skärpa till mig.



Märker ni förresten hur bra jag blivit på att ladda upp bilder? Det är ju riktigt kul när man har en ny fungerande kamera!

Ge mig vår. NU!

Åh, det som vart så fint väder nu ett tag. Jag har ju haft vårjackan tom...

Idag vaknade jag med ett ryck då det visade sig att Herrn hade försovit sig. Jag tror hans lärare ska få börja ringa till honom på mornarna för något morgontröttare än Christian har jag ALDRIG träffat. Ibland när jag ska väcka honom blir jag förbannad för han aldrig vaknar. Alltså, jag blir rent ut sagt sur på honom. Jag vill ju inte vara hans mamma och när man snart är 25 tycker man ju att man ska börja bli lite morgonpiggare.

Jaha, så vad ska denna dagen bestå av då? Plugg plugg och åter plugg kanske? Jag skulle gärna gått ut på en promenad men blir lite osugen på när jag tittar ut. Sen ikväll ska vi äta pizza. Jag har vart så nedrans sugen på det konstant i en vackas tid så idag är det dax, haha. Sen händer nog inte så mycket. Kan ni förresten fatta att det är fredag igen? Anna, det var nästan två veckor sen du var här. Tiden går så jävla fort så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!

*****

Idag har jag gjort en sak som gör att jag känner mig lättad. En sak som jag aldrig trodde jag skulle våga göra.



Latmask!

Jag orkade inte gå på informationsmötet. Egentligen är orka fel ord då det egentligen var min mages fel att jag inte kunde gå, men det behöver jag inte ta upp här =)

Istället väntade jag lite och gick sedan ut på en timmes promenad i det underbara men ack så kalla vädret. Jag har hittat ett jättemysigt område att traska omkring i. Ni ska se husen! Stora palats ser det ut som! Jag kan nog inte hänga där varje dag för då tror de nog att jag kanska ska göra ett bax, och det är ju inte min avsikt.
Jag har kommit in i en period (trodde jag) och vill inget hellre än att flytta till Ljungskile sen när vi är klara här. Det är nog ingen period då jag tänkt på det väldigt länge nu. Samtidigt vill jag jättegärna bo i Kungsbacka också. Jag frågade mamma om inte hon och Hasse kunde flytta dit med men det var tydligen inte aktuellt =) Jag behöver inte stressa heller då det faktiskt är två år kvar men man vill ju planera!

Nu borde jag plugga. Istället gör jag allting som inte har med skolan att göra. Usch, jag tror jag är på väg på att bli lite deppig... Jag får nog ta och spela lite Donkey Kong.



Möte

Idag ska jag på informationsmöte i skolan om vad alla profilkurser handlar om (det som jag ska börja i augusti). Känns just nu som en gröt men förhoppningsvis har jag fått lite klarhet när jag går utanför rummet. Sen så är det ju så fantastiskt väder ute idag, trots att det singlar ner några snöflingor, och soler skiner. Detta måste ju givetvis firas med en långpromenad.

Kors vad jag är trött idag. Jag och Herrn låg uppe och pratade till jättesent då det blev klart att Journey och UFO blev bokade till Sweden Rock. Detta är ju två av mina absoluta favoritband så nu fick vi världens beslutsångest om vi ska åka över dagen eller hela festivalen. BLÄÄÄ VA JOBBIGT! Jag får ringa våra kära medresenärer och se hur dom ska göra.... Jaja, det löser sig nog. Sen glömde Herrn att väcka mig i morse så jag flög upp med världens ryck.

Nu ska jag göra mig i ordning.

****


Ny vecka, nya tag!

Måndag igen nu då, och jag har lika lite att skriva som vanligt =)
Helgen har iallafall vart bra. Vi har både fått pluggat och myst en hel del. Blev även en hel del filmtittande. Närmare bestämt fyra filmer och sju avsnitt Lost.  Undra hur många timmar vi lägger på filmtittande på en månad. Sjukt egentligen då man jämt klagar på att tiden inte räcker till.
I lördags tog vi oss dock tid till en promenad. Vi tänkte att vi skulle hitta till godis-paradiset Grahns. Hittade, det gjorde vi. Efter ett antal samtal till Elina, haha. Det slutade visst med att vi hade knallat i över 2,5 timme!
Så det var helgen det. Nu ska jag sminka mig för det är skoltajm klockan 13.

Dagens

Dagens positiva: Att jag fått gjort riktigt mycket idag.
Dagens negativa: Att jag inte gått utanför dörren...
Dagens minne: Kommer inte på något bra.
Dagens längtan: Vår, vår, VÅR!!
Dagens låt: Dancing in the moonlight - Thin Lizzy





Då var torsdagen den femte mars nästan förbi. Jag har suttit och pluggat nästan hela dagen så fått gjort en hel del! Riktigt skönt att ligga lite före. Imorgon ska jag skriva prov om bakterier så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa det sista.

Bilder

                      

Ett par dagars uppdatering

Fredag: Dagen var lugn men kvällen desto bättre. Jag, Herrn och hand klasskamrater var på premiären av "Män som hatar kvinnor" och jag säger bara en sak... Det är nog den bästa filmen i svensk filmhistoria!! Så jävla bra!! Alla gick som apatiska från biografen då vi nog alla blev positivt överraskade. För att återfå lugnet igen gick vi ut och åt en bit mat och drack några öl. Detta blev, som ni kanske förstår, en helt superlyckad kväll.

Lördag: Den stora dagen var kommen och den stora hemligheten skulle avslöjas. Anna hade planerat att komma på besök, och det gjorde hon också, men inte själv. Hon hade med sig hela familjen Sandberg-Andersson-Bengtsson. Duktig som jag är kunde jag hålla denna hemlis i en hel vecka! Och jisses vad överraskad Christian blev när han hörde sin morfar i hallen. Dagen spenderades med en solig promenad, god mat och dryck. Sedan var det dags för de äldre att åka hem. Jag, Anna och Elina tog då fram vinet och hade en helt underbart rolig kväll! Singstar och lite spel hemma hos oss först och sedan utgång. En hellyckad dag med andra ord. Vi hamnade inte i säng förräns 04.30...

Söndag: Eftersom detta var den första söndagen i Mars var det ju givetvis Vasaloppet på TV och jag och Anna satt bänkade. Eller inte, haha. Vi tittade fem minuter, sov en kvart, tittade fem minuter, sov en kvart, osv osv. När vi halvsovit oss igenom loppet släpades vi oss till stan för frulle på donkan med Elina och lite lätt shopping. Vid 18 var det dax för Anna att åka hem, men jag tror inte det var sista gången hon var här!

Jag får citera Elina " Vilken konstig helg! Britt-Marie kommer upp med en lapp för ögat, Anna är här och vi har spolat ner Kalle i toaletten". Lilla Kalle (våran fisk) fick en släng av medvetslöshet vilket resulterade i att han åkte in i pumpen. Som tur var va Anna här och underlättade lidandet och spolade ner honom i toaletten. Jag har intalat mig själv att han hittat massa nya vänner där nere i avloppssystemet.
Så idag har jag vart och köpt tre nya fiskar. En ny slöjstjärt och två svärdbärare. Jättefina! Sen var jag och hämtade vår nya kamera som vi beställt. En Canon Ixux 85.
Ja, det var väl det som jag hade att berätta. Kommer säkert på massa mer saker sen.





Uppdatering....

.... Får ni imorgon! Förhoppningsvis med massa bilder från helgen =)

Natti!

RSS 2.0