Dagens

Dagens positiva: Solen!
Dagens negativa: Tidsbrist
Dagens minne: Året 2007
Dagens längtan: Imorgon!!
Dagens låt: Godzilla - Blue Oyster Cult


Jisses

Jag: Undra om gubbjäveln har rättat mitt prov.

Herrn: Va! Har det vart jordbävning i Peru??


Varför har killar så svårt för att lyssna?

Snart så!

Snart är det Lördag! Och det kommer bli den bästa Lördagen på mycket länge!!Den stora dagen.

Ja mina kära vänner, idag gäller det. Klockan 14 närmare bestämt. Jag ska skriva det andra och sista provet i Psykologi. Sen kan jag äntligen elda upp den förbannade boken och lägga kursen bakom mig.
Jag va på handledning hos psykologiläraren förra veckan och han undrade vad jag tyckte om kursen.

Jag: Det har vart på tok för mycket uppgifter och man behöver inte ha prov och hemuppgifter på alla inriktningar, utan det räcker med antingen eller. Två prov på hela boken, nio hemuppgifter (cirka 5-9 sidor styck) och ett fördjupningsarbete på i en kurs på 50p är inte normalt.

Han: Jo men det har jag fixat till de nya eleverna som börjar nu.

Jag: Sen tycker jag att boken va alldeles för svår.

Han: Den har jag bytt ut nu.

Jag: Föreläsningar skulle inte heller vart fel.

Han: Det har jag börjat med nu.


Snälla rara Magistern, är du körd på riktigt? Jag va fly förbannad när jag gick därifrån.... Jaja, hoppas nu för allt i världen att jag klarar provet så jag kan lägga mitt agg mot psykologi bakom mig.

Det krävs inte mycket...

För att kunna förändra hemma.
Jag fick ett litet ryck förut och kände att jag ville ha nya grejer men får ju inga pengar förräns imorgon, så jag lät fantasin flöda och flyttade runt lite blommor och andra prydnader, spikade upp tavlor på väggen och knallade iväg och köpte en ny duk för 18:- och två stora guld/bruna ljuslyktor för 25:- styck. Detta resulterade i att det ser ut som ett helt annat hem. Okej, sån skillnad blev det kanske inte men jag tror iallafall Herrn kommer märka något när han kommer hem och då märks det =)
Imorgon när det finns lite mer pengar på kontot ska jag nog och köpa nya handdukar till badrummet.
När vi flyttade in klistrade jag ju upp guldigt på kaklet och då ägde vi bara röda handdukar men bruna passar nog bättre. ELLER så väntar jag på att Anna kommer upp så vi kan ta en shoppingtur.

Sen måste jag ju visa kaffefläcken som Herrn lyckades med på alla hjärtansdag. Är detta mänskligt?


Tjolahopp!

Dagens positiva: Det fina vädret som kommer resultera i en låååång promenad.
Dagens negativa: Att jag varken har tid eller pengar till att ta en timslång shoppingtur.
Dagens minne: En dag i Göteborg med min Herre.
Dagens längtan: Lördag såklart!
Dagens låt: Tupelo Honey - Van Morrison


God morgon!

Idag är det tisdag, fettisdagen, så jag kommer sitta här i soffan hela dagen och vänta på att man får en semla serverad. Inte riktigt så kanske då jag inte är jätteförtjust i denna gräddbakelse, men lite gulligt skulle det ju vart!
Med tisdag menas ju också att helgen är rejält förbi, men vilken trevlig helg det vart! God mat, världens bästa hund, gott och dricka och syskon-dueller i Singstar. Visste ni att jag och min bror sjunger precis lika illa?

Igår var jag på intro på de nya kurserna och när jag kom hem slängde jag i ordning en liten studieplanering. En sak kan jag ju meddela och det är att det blir till att plugga VARJE helg.... Då kommer jag ha läst färdigt, inklusive en fördjupningskurs, på inte ens 10 månader. De som läser lektionsbaserat läser på nästan 18 månader. Vecka 17-21 ska jag förhoppningsvis göra praktik på Länssjukhuset och även i Augusti och det ska bli kuligt eftersom det är där jag vill jobba sedan. Emellan kursintrona var det ganska långa glapp vilket resulterade i att jag köpte världens snyggaste kjol! En såndäringa med väldigt hög midja och så köpte jag ett hallonrosa linne till. Det va de finaste kläder jag köpt enligt Herrn, så det var ju bra.

Sedan är det ganska lugnt här i Skövde. Men andra bullar blir det på lördag. Vad som händer kan jag tyvärr inte avslöja riktigt än men en sak som är säker är att Anna kommer upp!! Längtar!! Jag ska bo i böckerna hela veckan så tiden går ännu fortare.

Nu ska jag äta frulle och sedan plugga inför det sista psykologiprovet som är imorgon klockan 14. Sen kan jag elda upp de jävla böckerna!!

Veckans bästa dag idag!

Dagens positiva: Att jag ska hämta ljusrampen till akvariet.
Dagens negativa: Min ekande plånbok.
Dagens minne: Julen 2008.
Dagens längtan: Sommaren 2009!
Dagens låt: Since you been gone - Rainbow


Oj, det va längesen! Och ändå har det hänt nada egentligen.
Min praktik är slut, vilket är väldigt skönt. De frågade om jag ville jobba där i sommar men fick tyvärr tacka nej då vi ska spendera sommaren i Kungsbacka. Men det ät skönt att ha fått in en fot!
Sen så fick jag världens bästa alla hjärtansdags-present. Ett jättefint akvarium!!! Det är bara 43L men alldeles lagom stort för att ha i hallen. Just nu får det stå på köksbordet eftersom de inte hade inne någon ljusramp när vi handlade. Så nu bor det två slöjstjärtar där i vid namn Kalle och Ada (Herrns förslag).

Imorgon kommer min äldsta storebror med sambo upp och hälsar på. Vi skulle ju gått på Soundtrack men givetvis blev det inställt, så iställer har vi en vin och spelkväll med eventuell utgång.

Nu ska jag äta lite frulle, sedan pyssla lite.

Förresten fick jag MVG på mitt inlämningsarbete om abort, wiii!

Happy <3 - day!

Dagens positiva: Att jag är på så nedrans bra humör.
Dagens negativa: Att jag ska jobba.
Dagens minne: När jag provade ett par högklackade skor men halkade så jag gick ner i spagat.
Dagens längtan: Sommaren 2009!
Dagens låt: Burnin for you - Blue Oyster Cult


Idag är det alla stjärtarsdag, och det kan ju vara trevligt. Om man inte ska jobba till klockan 21.30 samt börja klockan 07 imorgon bitti. Precis så som jag skall göra. Jaja, vi hade väl ändå inte hittat på så värst mycket men nu när man inte kan hitta på något så kommer man på massa idéer.
Nu hoppas jag på att herrn kommer upp i sängen snart så vi kan få i oss lite frulle. Sedan blir det en långpromenix i det underbara vädret. Vi har massa snö och solen strålar, och då måste man ju passa på.
Jag har fasktiskt hunnit plugga en timme också. Redigt!

Hoppsan

Idag fick jag mitt årsbesked från H&M. Jag har under 2008 handlat för 6227:- där, och då har jag handlat för några tusen till utan att dra kortet. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta åt att jag handlat så mycket kläder. Tänk då alla andra otaliga tusenlappar man lägger i andra kläd- och skoaffärer. Men jag fick en värdecheck på 150:- så lite glad kan jag ju vara.

Fredagen den 13e februari

Dagens positiva: Att jag är ledig idag.
Dagens negativa: Att jag fått urinvägsinfektions samt slagit i tån i bordet...
Dagens minne: Hur trevligt vi hade det förra lördagen.
Dagens längtan: Coldplay!!
Dagens låt: The scientist - Coldplay

Vilken natt... Vaknat av att jag vart kissnödig flera gången och när jag väl sätter mig på toaletten gör det så j*vla ont!!! Jag hatar att få urinvägsinfektion. Det känns så onödigt att åka till doktorn bara för en sån liten grej. Jag ska köpa tranbärsjuice idag och hjälper inte det någonting får jag ringa läkare imorgon.

Sen har det inte hänt så mycket mer faktiskt. Och det lär väl vara lugnt i en vecka till, men på lördag smäller det! Då kommer bror som har nummer 1 i födelseordningen upp hit med sin Marie och ska titta på Soundtrack med oss. Trevligt trevligt!
Sen gör jag min sista dag på praktiken på torsdag. Jag trivs så bra!! Dom är helt underbart goa, både personal och boende. De flesta är vråldementa, men det är ingen som är utåtagerande så vi har så mysigt så. Sen är personalen så bra för de frågar hur det vart på ställen jag jobbat innan och om jag har lite tips, och det bästa är att de arbetar FÖR brukarna - inte för att få så lång lunch som möjligt. Alla brukare får sova hur länge de vill och ibland får de frukost på sängen och lite sånt. Sen va min lärare på möte med min handledare och min handledare hade öst beröm över mig, hehehe. (Lite får man väl skryta?)

Nu ska jag plugga. Hejsi!Bloggpaus?

Ursäkta min fruktansvärt dåliga uppdatering men just nu är det så mycket med praktik och skolan så jag har inte så mycket tid till sådant här nöje! Jag va så slutkörd idag så jag somnade mellan 17-20.30 och är fortfarande dödstrött... Nu ska jag krypa ner hos världens underbaraste och få ännu några timmars sömn.Malle, this is for you!Myser

Dagens positiva: Att jag är på ett sprudlande humör!
Dagens negativa: Ingenting.
Dagens minne: När vi va på Öland.
Dagens längtan: Lördag, då vi ska ha lite partaj!
Dagens låt: Midnight Oil - Beds are burning


Nu sitter jag i soffan och myser framför nyhetsmorgon. Jag tänkte börja öppna böckerna, men jag va ju tvungen att skriva här först.
Idag händer det nog inte så mycket. Jag tänkte knalla upp till Esplanad och köpa någon tröja som jag kan jobba i, men det har snöat hela natten så jag får se om lusten att pulsa infinner sig.

Nu: Plugga

Pinsamt

Idag när jag gick till skolan så halkade jag så jag slog i knät. Hur pinsamt va inte det på en skala? Jag var helt snöig och visste inte vart jag skulle ta vägen... Jaja Skövde, jag bjuder på den.
Jag och Lena va och planerade in vilka kurser vi ska börja med nu vecka nio, och vi valde alla. Vi kommer läsa 150-200% fram till 5e juni så bye bye fritid och kärlek säger jag bara. Sen är det en praktikperiod mellan 17-21 också så jag kommer alltså ha att göra. Men sen kommer vi bara läsa djupen i augusti så vi kommer va ute på arbetsmarknaden tidigare än planerat.

Nu ska jag byta ut mina mysbrallor mot ett par mörkgrå leggins. Vi ska försöka sparka liv i bilen. Jag har inte kört bil sen den 25/12 - 08! Vi får väl se om jag minns vart dragläget sitter, haha.

Ha de!

Pluggiplugg

Sitter här och skriver ett fördjupningsarbete om borderline. Mycket intressant! Visste ni att mellan 10-15 % av alla borderline-patienter begår självmord? Och om en patient dessutom lider av ett missbruk är de 60 %! Verkar vara ett fruktansvärt tillstånd att hamna i...

Sen har det inte hänt så mycket det senaste. Har vart på födelsedagsmiddag, käkat världens godaste och lyxigaste kina/thaibuffé och gottat mig. Jag börjar även min valideringspraktik på måndag. Är lite nervös inför detta... Lite spännande att börja jobba i ny kommun för alla är så olika tycker jag. Jag ska vara på ett boende och visa vad jag kan, sen är jag färdig med min praktik. Jag kan alltså få praktiskera i allt från en vecka till fem veckor, men troligtvis blir det inte så för det är så mycket i skolan. Fördjupningsarbete hit, prov dit och den 23 februari börjar två nya kurser och då har jag inte läst klart de tre gamla. Jaja, det blir intressant!

Idag var jag och köpte biljetter till Thåström som kommer till Skövde i mars. Jag gick i ett lyckorus hela vägen från turistbyrån. Jag älskar den mannen!! Ska bli kul att se honom med herrn också för han har aldrig riktigt gillat Thåström men jag har fått honom att ändra på det.

Nu ska jag fortsätta leta fakta.

He de!!


RSS 2.0