Abort

Just nu sitter jag och skriver på mitt fördjupningsarbete i etiken som handlar om abort. Mycket intressant ämne, men alltså organisationen Ja till livet är ju helt rubbade! Vilken jävla propagande de för på sin hemsida. Och visste ni att det är överläkaren samt verksamhetschefen över länssjukhuset i Halmstad som är styrelseordförande i den organisationen?
Jag hoppas inte någon ung osäker tjej går in och läser där får då kommer hon kanske ta ett beslut som påverkar henne negativt resten av livet. Eller organisationen MRO som lägger upp bilder på aborterade foster på sin hemsida. Har dom inga argument att komma med så de måste lägga upp såna bilder? Om de nu anser att fostrets liv är lika mycket värt som ditt och mitt borde de ta hänsyn och inte visa bilder hur som haver.
Varför ska vi ta bort den fria viljan om abort i Sverige? Okej att reglerna kan skärpas lite, men det är upp till var och en att bestämma.

Nu är jag fan sur.

Sömnsjuka?


Gud va jag är trött! Vaknade vid 9.15 fastän jag ställt klockan på 08. Vafan är det med mig nu egentligen? För ett tag sen kunde jag ju inte sova.
Idag ska jag till skolan på handledning samt en lektion. Det är praktiskt lärande som står på schemat så vi ska mata och borsta tänderna på varandra.
Jag vill bara ligga i sängen hela dagen idag! Det är grått och minusgrader ute.
Näää, nu ska jag sluta gnälla och istället ta mig en dusch och komma ut med en helt ny inställning.

Förresten får vi se om det blir något Sweden Rock för oss i år. Är lite besvikna på bandsläppen än så länge så eventuellt köper vi en endagars då Marillion spelar. Men vi får se som sagt, det är väl 20 band till som ska släppas.

Hej igen!

Fyfan vilken natt det har vart! Egentligen får jag skylla mig själv som åt glass igår kväll... Jag tål ju som sagt var inte glass egentligen men det är nog det bästa jag vet! Så natten har spenderats på toaletten. Mycket passande då jag hade redovisning i skolan idag klockan 8.30. Jag var hemma vid 9.30 igen och då hade jag tydligen somnat som en stock så
Christian hade ställt klockan på 13 så jag inte skulle sovit bort hela dagen. Vart som en zombie tills nu.
Nu sitter jag och sneglar på herrn när han lagar mat. Pannbiff och grönpepparsås står på menyn.
Det är jättesnällt att han gör det, men ibland undrar jag faktiskt vad han tänker med, haha! Huvudsaken är ju att slutresultatet blir bra men lite irriterande är det allt när han frågar vart knivar, bunkar och kryddor finns. Öppna skåpsluckor och leta själv tycks vara ett mysterium för det motsatta könet.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite Steig Larsson medans jag väntar på maten. Sedan blir det hårdplugg i psykologin.


Insamling till cancerfonden

Det är självklart att ni ska vara med i fajten mellan hårdrocken och cancern!
Lämna erat bidrag här. Det har jag gjort.








Regnig lördag

Vart är den där 2 dm snön som skulle komma idag? Så vitt jag har märkt har det bara regnat och blåst. Man kan aldrig lite på de där väderlekskärringarna!
Jag har precis blivit färdig med mitt brödbak. Jag gjorde långpanne-bröd och det blev såååå gott! Jag smakade en bit med ost och paprika på och fyfansen va smaskens! Nu när vi lever vårat snåla liv ska jag baka bröd hemma istället för att köpa. Mycket billigare och inte massa socker och konstiga ämnen.
Sen har vi vart ute på stan en sväng och sprang in i några kändisar, nämligen Scotts! Jag blev helt till mig i brallan när jag såg dem. Eller inte.



Jag är ena trött idag. Jag och herrn råkade dricka två flaskor rött igår samt testa mitt nya Singstar Legends. Roligt hade vi, men trött idag som sagt.
Nu ska jag sodastreama mig lite fanta och förbereda inför handbollen ikväll.


Här är förresten recept på brödet jag bakade:
  • 50 g smör
  • 5 dl mjölk eller vatten (jag tog vatten)
  • 50 g jäst
  • Ca 6 dl vetemjöl
  • Ca 4 dl grahamsmjöl
  1. Smula ner jästen i en bunke.
  2. Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan vattnet. Låt bli 37º.
  3. Häll sedan lite av vattensmöret i jästen så den smälter, häll sedan i resten.
  4. Blanda i mjölet och grahamsmjölet så det blir en jämt deg. Låt den vara ganska klippig för då blir brödet saftigare.
  5. Låt jäsa med bakduk i 30 minuter.
  6. Häll i den kletiga degen i en smord långpanna. Mjöla händerna och tryck ut degen så den täcker hela pannan.
  7. Låt jäsa i 30 minuter.
  8. Nagga degen samt skär önskat storlek på bitarna.
  9. in i ugnen på 225º i 30 minuter.

Fredag

Veckans bästa dag har anlänt!
Som vanligt kommer detta firas med ett glas vin, god mat och På spåret.

Just nu sitter jag och väntar på att herrn ska komma hem så vi kan gå och handla lite mat. Egentligen har jag ingen lust att gå utanför dörren idag för det har snöat hela morgonen och det är så grått ute. Om det tar emot att gå ut vissa dagar så har jag ett litet knep för det. Jag brukar klä mig lite finare än jag brukar, då blir det mycket roligare att gå ut! Nu menar inte jag att man ska ha fest-utstyrsel på sig utan det räcker att man kanske tar ett fint halsband eller liknande.

Jag har vart helt handlingsförlamad denna veckan. Inte orkar göra något mer än vad nöden kräver ungefär. Dammsuga är prio nr:1 när jag får lite ork över... Jag kanske ska stänga ner datorn och göra det på direkten =)


Dags att knyta sig?

Varför lägger man sig inte ner och släcker lampan när man är trött?
Förut när klockan var runt 21 va jag skittrött men ville inte sova, så nu sitter man här pigg som en iller och har tråkigt! Herrn somnade för flera timmar sen så han ligger och snarkar... Skulle stolen inte vart så jävla hård skulle jag nog suttit här tills han gick upp igen. Men nu börjar faktiskt rumpan krampa så jag kanske ska lägga mig och läsa lite.

Spara spara!

Nu är det operation kyrkråtta som gäller fram till Juni. Egentligen har vi inte råd med festival i år, men man blir faktiskt lite beroende av den och åker vi inte på Sweden Rock händer det inget förräns i slutet på Augusti.
Här följer en liten kalkyl. (sätt inte i halsen)

  • Biljett: 2000:-
  • Bensin: 300:- / pp
  • Camping 300:-
  • Mat: 600:-
  • Övrigt: 1000:-
Det här ska jag klara.



Dröm

Mer och mer nu på senare tid så har jag sån längtan efter att arbeta utomlands. En dröm är ju att få hjälpa till i utsatta byar i Afrika såsom läkare utan gränser eller liknande. Christian är också sugen på det sen när han är färdig med skolan.
När man jobbar med vård i Sverige så ger man en vård som patienten förväntar sig att få, och får dom inte den blir det ett jävla liv. Tänk människor som aldrig ens har fått kolla sitt blodtryck eller ens träffat någon vårdpersonal!
Jag beundrar verkligen människor som gör detta! Just den känslan att få hjälpa andra människor som är så beroende måste vara fantastisk.

Nu vet ju jag att jag kommer bli kvar här i Sverige resten av mitt liv, men drömma kan man ju.


New day



Idag är jag mycket bättre! Lite halvseg och snorig, men betydligt piggare. Jag tror jag t.o.m ska våga mig utanför dörren idag. CSN har kommit så då måste man ju bränna alla pengar på samma gång. Jag behöver nya skor och en tunika men är troligtvis inte riktigt upplagd för att prova kläder idag.
Istället får jag väl roa mig med böckerna... Jag har verkligen INGEN lust! Så fort det känns som om att man måste plugga, ja då blir det tråkigt. ALLA måsten är tråkiga.
Hoppas att Sopranos säsong 3 har kommit idag för då ger jag mig själv belöningar. Om jag gjort något tråkigt, typ dammsugit, så belönar jag mig med ett avsnitt. Då blir alla måste liteeee roligare.

Sen kom det ju ett glädjande besked igår och det är ju att Bosse Springsteen kommer till Sverige i Juni. Det blir ingen biljett för oss då det krockar med Sweden Rock. Jag hade gärna sett honom en gång till men nu kommer det så många bra band till SRF i år så valet blir ganska enkelt iallafall.

Nu ska jag plugga.


Sjukling

Efter att jag hade ett litet uppsving från min förkylning igår så mår jag som döden idag... Ska det inte ta slut snart?
Idag ska jag försöka öppna böckerna och få gjort lite i etiken. Troligtvis kommer det gå sådär då hjärnan inte är riktigt upplagd för tankeverksamhet.

Herrn va ute på stan en sväng förut och kom hem med semlor till oss, det kallas kvalitet! sånt uppskattas när man är sjuk =)

Björn Ranelid

Vafan lider du av? Lägg dig i solariet och lugna ner dig ett par hekto!





Prova lyckan

Varför är folk så elaka?
Förut när jag anlände till Apoteket så var jag fruktansvärt hostig, som man brukar vara när man är förkyld och rör lite på sig. När jag länsat förkylningshyllan gick jag fram till sömnhyllan och där stod en tjej som man ögonblickligen såg vara en stropp. När jag närmade mig sömnhyllan såg jag hur hon roffade åt sig allt hon kom över och sprang till andra sidan av affären - allt för att slippa mina baskilusker. Men då undrar jag. Vart vänder man sig om man är sjuk om inte till apoteket? Sånt får man fan tåla! Hoppas hon ligger i mina baciller imorgon och själv tvingas gå hostandes till apoteket och köpa förnödenheter. Jag har ju blivit smittad utan att ens ha träffat någon annan human being.
Nu ska jag svälja ner en näve Valerina med min nyinköpta hostmedicin.

Nu jävlar

Nu ska jag trotsa alla oskriva och skrivna moderegler och ta mig till apoteket samt Willys. Jag kan ju inte ligga här som en dö firre hela livet. Det är INTE bra för min image.
Det är visserligen ganske mysigt att ligga i sängen med datorn på magen... Men men, ohållbart som sagt.
Jag hoppas apoteket har fått in en leverans med förkylningsbotemedel för här ska shoppas!

Det tycks bli en jobbig natt

Nu har mitt gräsliga virus hittat till Christian också, så nu tycks det bli hans tur att vara sängliggandes. Det jobbigaste med detta är ju då att vi har varsin inbyggd termometer i kroppen som inte alls tycks sammarbeta. Min visar runt en 60º och svetten bara rinner medans herrns ligger på cirka 10º kalla. Jag funderar på att sova på balkongen i natt för denna frossan är olidlig!
Imorgon ska jag gå till apoteket och storhandla, det är ett som är säkert.

Nära döden

Vad ska man säga?

I torsdag inhandlade jag en klänning till helgen, folket va bjudna, i fredags var jag på bolaget och plockade ihop några flaskor smarriga viner, mitt nys Singstar anlände till vår brevbox och jag var allmänt glad.
Vad tror ni händer när jag vaknar upp på lördagen??? Jo, 39 graders feber och en hals som är rödare och svullnare än en geleråtta!!! Så det var bara till att spendera min välplanerade lördag i sängen...
Hela natten har jag legat och hostat och på morgonen kom det lite blod. Kan knappt andas utan att jag får ett hostanfall. Som tur är har jag ingen feber idag.

Nu har herrn dukat upp te med citron och honung till mig.

Det känns som om jag kommer dö!

Okej då

Jag får ge det en ny chans, haha!
Det är bara det att när jag skriver här så känns det som om jag bara skriver om hur tråkigt jag har, vad jag pluggar med just nu och om hur lite pengar jag har och det får mig fasen att bli deppad! Jag saknar kungsbacka =(
Jag får ta åt mig av Lollos tips och göra det bästa av situationen!
Jag tycker det är roligt att titta in på bloggar för helt plötsligt klickar man sig vidare in på någan gammal arbetskamrats eller klasskamrats blogg. Man ser vad dom har för sig nu för tiden och att dom lever, fastän man kanske inte har någon kontakt längre. Jag får väl hoppas på att andra ser min på samma sätt.

Anledningen till att jag ångrade mig nu var nog för att förut när jag och herrn va ute på stan så hittade jag äntligen ett par svarta jeans och en klänning jag suktat efter i flera månader men aldrig funnits i min strl, men nu - just idag fanns den det. FÖR 74 SPÄNN! Så tänkte jag nu, vem ska få dela min glädje? Jo, min blogg såklart!
Numera så ska jag strunta i fall det som händer i mitt liv är helt utan intresse för det är faktiskt skönt att skriva här ibland.


Dagens fynd


Våran nya TV-bänk

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga det sista på provet imorgon. Lagar och organisationer, roligt va?





Lägga ner

Ja, nu tror jag mig tagit ett beslut som inte kommer påverka mig så värst mycket. Jag ska lägga ner bloggen. Tror jag. Jag har ett helt ointressant liv så det ger mig inte så mycket att skriva här, och desto mindre för er att läsa. Jaja, ångrar jag mig får jag ju ta upp den igen eller skaffa en ny.

Ha dé!

Tisdag

Nu sitter jag och avnjuter en tallrik yoghurt och müsli. Jag fick leta som en idiot efter müsli utan massa äckliga russin och torkade bananer. Till slut fann jag naturell. Sen har jag nog inte gjort något mer idag. Eller jo, jag har kokat soppa.
Visst har jag ett kul liv? Det händer ju så mycket menar jag. Blä... Jaja, nu är det bara lite drygt fem månadet tills vi åker åker till Kungsbacka och spenderar sommaren där. Tänk vad jag kommer uppskatta jobbet i sommar, nu när jag har så tråkigt på dagarna. Inget ont som inte för något gott med sig. Eller?

Kvälling

Då var dagen gjord. Det har faktiskt blivit en hel del pluggande! Det är skönt att kunna plugga på nu så jag kan va ledig lite sen framåt våren.
Sen fick vi åkt och storhandlat också. Jag och herrn gick näst intill helt ensamna och skrotade ihop mat för över 1000 spänn!
Så nu ska jag göra lite pedikyr hade jag tänkt. Måla tånaglarna, fila fötterna och sedan smörja in dom med Compeeds fotsalva. Skönt att pyssla om sig lite!

Boktips tack!

Jag läste ju ut mina böcker lite fortare än planerat så nu måste jag ha nya! Jag trodde inte det skulle fungera med att läsa böcker medans man pluggar, men fasen va skönt det är att släppa alla tankar om skolan och vara helt inne i en bra bok.
Jag funderar på några självbiografier men jag har läst så många porrstjärnos och rocklegenders böcker och det står bara om droger och ragg och det börjar bli tröttsamt. Sen skriver de ju om varandra i alla böcker. Man har ju läst om Nikki Six, Toomy Lee och Marilyn Manson i varje sån bok. Vilken inavel det tycks va där borta i staterna, haha!
Vi har ju visserligen Steig Larssons böcker som man kanske skulle ge sig på... Jag får nog ge mig ut på jakt.

Hmmm

Igår kväll gick vi till affären och köpte yoghurt, men idag när jag skulle ha den va den helt försvunnen! Vart i hela fridens namn kan vi ha gjort av den? Haha, ibland är man inte lite snurrig... Jaja, jakten får fortsätta.


Skallebank

Usch vad jag är trött! Och det är inte sömnens fel denna gången utan alla gröna, blåa och rosa drinkar det blev här hemma igår. Men trevligt va det! Jag, herrn, Maria, Emil, Alex, Hugo och Dip satt här hemma och spelade spel och tjötade, precis en sån kväll som behövdes! De andra gick ut sen medans jag och herrn stannade hemma för jag har ju en psykologiuppgift som gärna ska vara inne ikväll. Jag ställde klockan på 9 i morse men snozade till klockan 10.30 och då undrar man ju alltid, varför ställde jag inte klockan på det från början så jag kunde få några timmars lugn sömn?

Men nu får jag snart piggna till för vi ska på Jämtländsk afton hos Emil ikväll. Jag har inte riktigt förstått vad det innebär men det har något med ost och hjortronsylt att göra.

Men nu får det nog allt bli lite middag. Jag dör av hunger!

(Med reservation för eventuella stavfel då jag ser 7-dubbelt och inte hittar mina glasögon)



Efter denna helgen har mina känslor, om möjligt, blivit ännu starkare för dig!

Bästa dagen på hela veckan...

... Är idag!
Jag har vart ute och promenerat en timme och fick handlat lite fredagsgotte. På matsedeln står chilifylld lövbiff. Ett recept som jag aldrig testat så vi får se hur detta slutar! Det skulle inte vart fel med ett glas rött till men jag orkar verkligen inte gå till systemet. Imorgon kanske.
Sen köpte jag glass från Ben & Jerrys, Baked Alaska. Vi har nämligen fått för oss att vi ska prova alla smaker. Ingen billig historia, men ack så god!
Ikväll blir det På Spåret i vanlig ordning.

Men nu: Plugga.


Sömn

Vad är det med min sömn??? Jag blir tokig snart!
Igår kväll trotsade jag mina rädslor för mörker och fula gubbar, pälsade på mig och tog en timmes promenad. Jag halvsprang nästan. Detta gjorde jag enbart för jag skulle bli trött men icke! Klockan var nog över 02 innan John Blund kom och sa natti till mig. Så idag har jag vart som en zombie.
Tog en promenad på middagen och sen har legat i soffan med psykologiböckerna och haft på en film i bakgrunden.
Jag hoppas innerligt att jag får ordning på detta snart. Jag vet att det inte är farligt men jag mår inte psykiskt bra av sånt här.

2009

2009 tycks bli ett bra år!
  • Min bror + sambo kommer upp 21 Februari och sällskapar oss på Soundtrack of our lives.
  • 18 Mars kommer Thåström till Skövde och vi kommer givetvis vara där.
  • 21 maj firar prinsen min 25 år.
  • Sweden Rock 3-7 Juni.
  • Den traditionella vartannat-åriga kräftskivan.
  • Coldplay på stockholms stadion den 22 Augusti.
Sen brukar det ju bli en del annat också!

Ojdå

Inatt har det vart heltokigt!
Vi la oss vid 00.30 och det är på tok försent men det blir ju lätt så efter ledigheten.
Jag låg och vred mig i sängen men var inte riktigt trött så tog upp Jennas självbiografi och läste lite. Lite är väl att ta i för jag läste ganska länge, till klockan 03 närmare bestämt. Jag brukar aldrig kolla klockan när jag har svårt att sova då jag har en tendes till att bli uppstressad och det blir ännu svårare.
Så jag låg och tänkte en stund i sängen och tittade på klockan igen, och då var den plötsligt fyra. För att inte väcka herrn som har tenta på fredag, och behöver all sömn han kan få satte jag mig och nätshoppade lite. Hudkrämer och ett fransk manikyrset väntas hem på posten inom några dagar.
Och där satt jag till klockan 06 och tänkte att nu måste jag fan sova. Jag hade ställt klockan på 07 så jag skulle plugga hela dagen och få ordning på min dygnsrytm. Men somna var ju inte att tänka på så jag låg och läste till klockan 7.30 då herrn steg upp. Tror ni han blev förvånad när jag låg där pigg som en lärka?? Så jag satt uppe med honom tills han gick till skolan vid 09 och då somnade jag till klockan 11. Det konstiga är att jag inte vart det minsta trött idag. Tog en promenad på förmiddagen och fick pluggat lite.
På grund av detta får jag skjuta upp provet tills nästa vecka. Vågar inte chansa när sömnen är som den är. Jag har ju inlämningsuppgifter jag kan göra istället så jag halkar inte efter något iallafall. Så imorgon ska jag bums till apoteket för att köpa insomningstabletter. Jag får såna här perioder ibland, och ibland somnar jag vid 19 på kvällen och sover tills 9 nästa dag.

Nu tror jag dock att jag ska krypa ner i soffan med duntäcke och massa kuddar och titta på film.

Tisdag

Va glada att ni har mig kvar, för det är nästan så man blåser bort!! Jag tror nog rutorna åker snart. Har ni också storm hemma hos er?

Igår var vi äntligen och hämtade den nya TV-bänken. Efter fyra timmars snickrande och svordomar var den ihopmonterad och jisses amalia va fint det blev! Den sitter verkligen som ett smäck och nu känns lägenheten komplett. Förutom skåpet som vi är på jakt efter då men det får bli ett senare projket.

Idag har jag pluggat, pysslat och bakat en tigerkaka (80-tal jag vet). Herrn ska till en klasskompis och plugga ikväll så han får ta med sig en bit. Jag samlar plusspoäng =) Egentligen vill jag ha hela för mig själv för den blev sådär fantastiskt god. Smakade en fisljummen bit med ett glas mjölk, oslagbart.
Så ikväll blir jag helt ensam men jag har fixat en Harry Potter som jag ska se. Såg två av filmerna på raken i söndags och jag gillar dom faktiskt!
Sen så frågade Emelie om jag ville med till Stockholm 27-28/1 och det är såklart jag vill! Nu gäller det bara att hon ska få ledigt men det tycktes inte va några problem.
Det passar perfekt nu då jag och herrn har sagt att vi måste va ifrån varandra lite. Inte för vi varken tjafsar eller tröttnar, utan bara så vi ska hinna sakna lite. Om ni vill veta en pinsam grej så har vi bara sovit ifrån varandra en natt sen vi blev ihop (14/9-06) och då sov jag i gästrummet när han hade magsjuka!

Nu sitter jag och väntar på att köttfärslimpan ska bli klar så man får lite mat i kistan. Hungern dämpas ju inte när man känner den goda lukten.

Ska lägga in bilder på möbeln sen också. Hejsi!

Hypokondriker?

Katastrofen är ett faktum. Efter över ett års mellanrum har jag fått min mens, och fan har jag lika ont som jag minns det!!
Sen har jag inte kunna sova ordentligt för jag haft så ont i munnen på grund av mina visdomständer... Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Enligt tandläkaren blir det tandköttsfickor där det sedan blir en inflamation så jag sköljer med klorhexidin och borstar och har mig... Jag vet att det inte håller i så många dagar men när det väl sitter i så gör det ont! Det är så svullet så jag inte kan bita ihop tänderna på ena sidan.
Så idag ser jag fram emot en riktigt pissig dag. Herrn ska plugga, jag ska plugga.
Jag tror faktiskt helt seriöst att jag ska in på ving.se och boka en resa och jag skiter i om jag bara kommet till Skara eller uppsala!!!
Nu tror jag att jag har smittat av mig för herrn ligger i sängen och tror att han har cancer eller röda hund...

Körslaget

Sitter och sneglar på detta skitprogram rent ut sagt. Ska detta kallas underhållning?
Dock är jag fascinerad av Robert Wells. Han är ju verkligen ett musikaliskt under! Roligt att han väljer en av mina favoritlåtar också. Tack vare detta får jag ännu mera längtan till sommaren då vi såg Meatloaf sommaren 2007.




Herrn har tenta på Fredag så denna kväll tycks jag få spendera på egen hand. Vet inte vad jag ska hitta på. Jag borde ju öppna böckerna men jag har verkligen ingen lust!
Imorgon då jävlar i min låda då ska det pluggas. Sen har jag också prov på Fredag men det kan jag nog redan, tror jag.
Antagligen så kommer jag surfa runt och hitta massa onödiga prylar som jag vill ha. Det gjorde jag igår men jag tog mitt förnuft till fånga och beställde bara ett Singstar Legends.

Fy

Usch vilken dag det är idag. Klockan är 15.45 och jag sitter fortfarande i pyamas i våran obäddade säng med datorn och massa skolböcker och papper. Inte mycket gjort har det blivit heller.
Försökte sminka mig lite förut för att känna mig lite fräshare men det hela slutade med att jag missade med mascaran och satte en klick på näsan och hade foundation i hela håret. Ja, håret ska vi inte ens tala om!
Men trots detta mina vänner, så ska jag släpa mig till affären och köpa någon god middagsmat.

På med en jättehalsduk, uggs och en mössa och mot Willys!

Sommar

Fan va jag längtar till sommaren!!!



Det där humöret...

Idag är jag på det där humöret då jag vill att något stort ska hända. Som t ex boka en resa, köpa ett hus eller en ny bil.
Jag tycker att jag får det humöret oftare och oftare nu för tiden. Det kan bero på att jag har ganska tråkigt här uppe och att jag längtar tills vi blir färdiga så att jag och herrn kan ta nästa steg. Jaja, det är tre år kvar så jag kan fortsätta drömma.

Idag är det fasen fredag! Jag tog precis upp en falukorv ur frysen, men det kan man ju inte äta på en fredag så får raskt stoppa in den i kylan igen =)
När jag vaknat till liv ska jag göra viktiga ärenden på banken och ta mig en tur på stan. Allt för att slippa plugga den tråkiga Etiken!
Sen blev jag glad för att jag har fått sparränta på banken, haha! Där är ett bevis på att jag lärt mig hålla i pengar! Hela 250:- blev det.

Nu ska jag borsta bort ännu en inflamation i en visdomdstand..... Hej hej!

Första dagen på nya året!

Och jag mår alldeles utmärkt. Vi hade det såå mysigt igår kväll.
Vi lagade potatisgratäng med fläskfilé med ädelost och det smakade inte illa! Sen satt vi och drack vin och skumpa och pratade och lyssnade på musik till kl 05.00 i morse! Detta var den bästa nyårsaftonen jag haft, och jag kan härmed lägga ett perfekt år bakom mig. Ett år med mycket kärlek och roliga händelser.

Jag har precis kommit in efter en promenad i det fina vädret. Vi har ju en park utanför här som jag brukar gå runt, och där finns det stora dammar som frusit så det va massa familjer som var där och åkte skridskor. Jag har ju ett par i källaren så man kanske skulle dit och testa, eller inte =)

Nu ska jag lägga mig breve mannen i mitt liv och gosa. Sedan pizza.

RSS 2.0