Alingsås

Jag har verkligen huvudet under armen. På riktigt!
Vi ska ju för fasen till Alingsås imorgon!! Det hade jag helt glömt bort.
Ibland undrar jag ifall jag lider av Alzhimers...

Nu ska vi iallafall snart smaska i oss mitt expriment, mozzarella-fylld kycklingfilé. Det både luktar och ser smaskens ut så då är det ju hälften vunnit =)

Ni glömmer väl förresten inte bort att På spåret börjar ikväll?? Vinterns höjdpunkt!

Ha en trevlig kväll!


Fundersam

Det är en sak jag undrar här nu va.
När Christian läste psykologi A på komvux hade han två uppgifter och ett prov, sen va han klar med kursen. Detta va i Kungsbacka.
Här sitter jag i Skövde med en bok som är dubbelt så tjock, fem stora uppgifter (jag har t ex skrivit fyra sidor på datorn på en uppgift som inte ens är halvfärdig), ett stort arbete med syfte och sånt och sedan två stora prov (ungefär halva boken på varje). Några lektioner har vi inte i detta ämne heller så det är bara till att läsa in sig i boken.
Hur fan kan det va så olika??? Jag kommer aldrig hinna färdigt med detta! Tänk då andra i klassen som läser fyra eller fem kurser på samma gång, medans jag läser tre.

Oavsett kommun ska man väl få samma undervisning? Skulle jag vetat om detta skulle jag lästa psykologi i Kungsbacka istället... Jävla skitstad. Jag hatar Skövde. Den dagen Christian är klar med skolan kommer jag gråta av lycka.

Linda Rosing

Är det någon som vill vara med och satsa på när Linda Rosings läppar spricker? Det kan inte vara långt kvar. Undra om hon verkligen är nöjd med dom på riktigt. Fast, brösten spricker kanske före.


Uppåt igen!

Äntligen har jag blivit lite uppåt efter min lilla svacka som jag fick härom sistens!

Idag var jag i skolan mellan 12.30 - 14.30 och hade föreläsning. Det är så mysigt för oftast är vi bara tre stycken så det blir roligt och man kan prata pch skämta utan att det spårar ur.
Efter skolan kom boo i bilen som blev fixad igår, så åkte vi till Ö&B en sväng. Dom har riktigt mycket gräjer på det stället, iallafall i denna stan och det är ingen tråkig och kall lagerbyggnad. Vi inhandlade mörkgråa blockljus i olika storlekar till de fina ljuslyktorna vi fick av mamma, en jättestor porslinstomte och ramar till korten vi beställt och lite annan bröte.
Sen åkte vi hem och lagade kålpudding. FYFAN va gott det är!!! Det blir så smarrig sås också när man häller av den ibland.
Imorgon tänkte jag prova på att göra mozzarella-fylld kycklingfilé. Det låter gott, men har aldrig provat det innan så vi får väl se om det blir succé eller ej =)

Sen längtar jag till helgen. Vi ska ha såååå mysigt!!!
På lördag är det julmarknad (vuxenpoäng??) och på söndag ska vi storstäda, tvätta, pynta och göra julskinka. På förhand låter det som en helg som lätt blir värd 10 poäng!

Nu ska jag återgå till mina böcker.

Ha en trevlig kväll!

Dagens

Dagens positiva: Jag känner mig riktigt laddad inför dagen.
Dagens negativa: Mitt magonda.
Dagens minne: När vi var på Liseberg och en liten kille skulle hoppa över ett staket och så sprack hans byxor.
Dagens längtan: Sommaren 2009!
Dagens låt: Boston - Peace of mind.

Kyla

Idag har det vart en ganska besvärlig dag.
  • När jag skulle gå till skolan blev jag nästan förbannad för att för varje steg jag tog, gled jag ett bakåt. (Uppförsbacke heeela vägen)
  • Efter en timmes övertalning fick jag med herrn till Ö&B men när vi kom utanför dörren startade inte bilen så vi fick gå in igen. Observera att jag skapat bort en halvemter snö från bilen så va iskall och jättesnöig.
  • Alfa-kassan har skickat brev om att det var fel på min ansökan, för tredje gången så jag hatar lönekontoret i Kungsbacka. Måste bifoga en skattsedel men kom inte åt numret till Skattemyndigheten eftersom nätet va nere.
  • Mina pengar från CSN har inte kommit idag.
  • Christians lurade med mig till Konsum för att hämta ett paket nu på kvällen. Vad kan termometerns stått på, 20 minus? Mina vantar va blöta efter incidenten med bilen.
Som ni förstår så har det vart lite ansträngande att leva idag, men min älskling vet precis hur han ska liva upp mig.
  • Han tog på sig mina svarta leggins.
  • Köpte min favoritchoklad, mörk choklad med mint-krisp.
Sen kan jag meddela att vågen visar - 5 kg nu!

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite i mina intressanta skolböcker. Finns ju knappast något bättre att somna till.

Natti!






Anledningen till varför han slapade ut mig.


Min fina belöning. Chokladkakan fick jag för jag ätit enbart
ett knäckebröd och ett ägg idag och säkert gått flera mil!

Klappar

Julklappsberget växer. Är det bara vi som bli färdiga så tidigt? =)



Tidigt

Dagens positiva: Jag är på väldigt bra humör!
Dagens negativa: Att jag gick upp kl 7 när jag börjar 9.30.
Dagens minne: Stockholm-08!
Dagens längtan: Italien nästa sommar.
Dagens låt: Samma som förra tisdagen: Boston tea paaaaardey, Boston tea paaaaardey.


God morning Västsverige!
Här sitter jag pigg och glad och ska snart knalla till skolan. Fast först smink + frukost.

Ha en bra dag!

Julklapp

Idag har det snöat sedan jag slog upp ögonen kl 09.00, och det började säkerligen innan!
Jag älskar snö, men nu blåser det nästan storm ute och det är lite 2 much för mig. Trots detta drog jag på mig långkalling och tjocka byxor och begav mig ut på en promenad. Jag borde få tapperhetsmedlaj så som jag gled runt =)
Annars har jag bara pluggat idag. Fast det känns inte som jag har fått gjort så mycket... Det jobbiga med distans är att man väljer alla lätta uppgifter först, så nästa år lovar jag att jag kommer ha allt det tråkiga kvar.

Nu väntar jag på att bejbiboo ska komma hem så vi kan knalla ut och hämta ett paket från ellos. Det är ett glöggset som min kära mor ska få i julklapp. Givetvis ångrar jag ju att jag inte klickade hem ett till mig med men jag får överleva utan. Sen har jag fått skickat in några kort som ska förstoras också. Vi ska ha två i hallen sen ska mamma få ett också är det tänk. Hoppas nu bara dom har kvar ramarna jag vill ha. Fasen, nu ångrar jag att mormor och morfar inte får också...
Jaja, nu ska jag hitta på något kul. Typ dammsuga eller så.










                                                                           


                                                                                    
                                                                                                                                        Mysigt Glöggset från Ellos



Måndag


Utsikt från våran balkong.



Dagens positiva: All snö!
Dagens negativa: Lite för mycket snö som gör att jag inte kan gå ut och göra mina ärenden.
Dagens minne: Aerosmith-07
Dagens längtan: Sweden Rock
Dagens låt: Marillion - Man Of A Thousand Faces

Habibi

 



Systemkamera

Då har vi nog bestämt oss för att äntligen slå slag i saken och köpa oss en systemkamera. Vi känner det att dom gånger vi använder kameran så duger inte en vanlig digital, som på konserter och resor. Fast helt säkra är vi inte än. För en gång skull ska vi suga på karamellen lite så vi hinner bli riktigt säkra så vi inte springer och köper direkt och blir besvikna.

Iallafall så lutar det åt en Canon EOS 1000D



Årets miss?



Dagens positiva:
Samma underbara väder som igår.
Dagens negativa: Att det inte är första advent?
Dagens minne: Myskvällen igår.
Dagens längtan: Sweden Rock 2009!!
Dagens låt: Marillion - Man Of A Thousand Faces




Hela veckan har jag sett fram emot denna dagen. Inhandlat julmust och pepparkakor. Jag är ju en sån redig tös jag jag förbrukar ju aldrig dessa livsmedel innan första advent.
Men någonstans måste det ha slagit slint i mitt huvud. Det är ju för bövlen inte första advent förräns nästa söndag!!! Jag som klädde in mitt jul-ris i fredags!
Mamma tycker jag borde pynta iallafall men det borde vara dödstraff på att göra det innan det är dags!

Idag blir det våran klassiska söndagspromenad. Fast det blir efter vi myst färdig i sängen med frukost och längdskidor. Nej vi ska inte åka skidor i sängen utan vi ska titta påskidor på TV från sängen.

Förresten blev det igår klart att vi åker på Sweden Rock 2009.

Ha en bra dag!


Sitt nu hemma och va sotis. Detta ska jag se live i sommar!!!


Är det sant?

Igår så snöade det från klockan 16 och det höll fortfarande på när vi gick och la oss vid 23.30. Och idag när jag tittade ut så var det så otroligt vackert! Inte ett moln på himlen, solen skiner och det är alldeles vitt!!
Jag bara längtar tills jag är färdig med min psykologi så jag kan gå ut och promenera i detta underbara väder.
Då kom jag ju genast att tänka på att jag behöver nya vinterskor. Jag har ett par stövlar och ett  par tygskor men jag vill ha något grövre. Jag funtar på ett par uggs, fast jag vet inte om jag tycker det är snyggt eller inte... Jag får ta med herrn till Skopunkten nästa vecka och kika.

Nu åter till böckerna. Jag har plugglust idag.




Förresten blev jag skirsur på den där jävla Robin som sabbade en av mina favoritlåtar. Detta kommer jag aldrig förlåta.




Fredag, IGEN

Är det någon annan som håller med om att veckorna går så fort? Jag hänger inte med för fem öre när det går undan på detta viset!!

Ikväll ska vi mysa med film och god mat är det tänkt. Det blir nog ganska snart för min mage trillar snart av för jag är så hungrig. Det vankas fläskfilégryta med bulgur.
Äntligen har jag fått skickat in en uppgift i Etiken... Vet inte vilket som är tråkigast, Etik eller Psykologi. Imorgon ska jag iallafall ägna hela dagen åt psykologi så jag ligger steget för min studieplanering. VI skulle ju egentligen bara vart i Kungsbacka till kvällen på juldagen men nu är jag bjuden på middag hos Emelie så vi stannar till Annandagen istället. Kan va skönt för herrn att få umgås med sina vänner också! Så därför måste jag ligga steget före så jag hinner med allt i skolan. Det va bättre förr när man hade jullov!

Förresten, för er som undrar så är det alldeles vitt ute. Det har snöat i ett par timmar och fantastiskt nog har det lagt sig!
Ellinor kommer nog få en vit första advent =)

Nu är julen här!



Mitt lilla julträd som jag pyntat. Fast det får inte lov att tändas förräns
på söndag.



Sanningens ögonblick

Dagens positiva: Det ligger lite snö på backen och solen skiner. Underbart!
Dagens negativa: Att det va frost i hela bilen idag när jag skulle köra iväg.
Dagens minne: Dagarna innan Egypten  och jag lyssnade på Runaway train 24/7!
Dagens längtan: Julen som ska firas hos min familj.
Dagens låt: Soul Asylum - Runaway train



När vi bodde i Kungsbacka vägde jag mig varje morgon. Fastän man inte ska göra det så tyckte jag det va skönt att ha kontroll. Men här i Skövde har vi inte haft tillgång till någon våg så idag gick jag in på siba och köpte en jättefin svart med vita blommor på.
När jag kom hem sprang jag upp för trapporna och rev upp paketet och ställde mig på min fina våg, och vad visade den?
-4 Kg!! Jag har inte ens ansträngt mig utan det är dom dagliga promenaderna till skolan och annat.

Dagens

Dagens positiva: Att jag pluggat järnet och att jag får sluta skolan 2 v tidigare i sommar!
Dagens negativa: Hur kan det flyga runt så mycket tankar i huvudet på en timme för att sedan ordna upp sig?
Dagens minne: Minns inte. HEHE
Dagens längtan: Sommar 09
Dagens låt: Räven raskar över isen!

Det regnar. Ovanligt.

Dagens positiva: Det regnar inte inne iallafall!
Dagens negativa: Regnet, trötthet och min onda fot....
Dagens minne: Min och Christians första jul ihop!
Dagens längtan: Rom i Augusti 2009!
Dagens låt: Boston tea pardeyyy, Boston tea pardeyyyy



Här sitter jag i min lugna vrå och hackar tänder. Jag tror dom glömde isolera när dom byggde detta huset för jädrans va kallt det är jämt!
Fast jag har vart duktig också, jag kom hem från skolan runt 11, och sedan dess har jag suttit med böckerna i högsta hugg! Och jädrans vad jag har fått gjort grejer. Jag hoppas att jag har disciplin nog att klara detta... Det är det som är så jobbigt med distans. Det är jag som avgör när alla uppgifter ska vara inne och när prov ska skrivas. Denna första perioden läser jag tre kurser och jag har fått lämnat in en uppgift, ett prov skrivs nästa vecka och en uppgift är på väg in. Undra hur mycket som fastnar i hjärnan egentligen... Det lär ju märkas när jag skriver proven.

Åter till böckerna!

God morgon?

Då har man nyss vaknat efter en middagslur på ungefär två timmar!! Där fick jag för jag sa att jag va pigg i morse...
Nu väntar jag på att herrn ska komma hem så vi kan åka till simhallen! Egentligen hatar jag att simma så jag får väl berätta bakgrunden till detta.

Det hela började igår. Solen sken och det va ett fantastiskt väder och passande hade ju jag och herrn sagt att vi skulle ut på långpromenad. Tyvärr så får jag tjata i ett par timmar på min käresta innan det händer något så när vi tar första klivet ut ur porten börjar det spöregna.... Efter ett x antal fula ord satte vi oss i bilen och åkte till Billingen iallafall. När vi hade gått ett par km tror ni på fan inte att jag får sånt skoskav så jag håller på att dö??? Och detta är på andra foten än den jag redan hade ett litet skavsår. Sen körde jag på lipen en stund och vi fick vända om. Vad händer inte då? Jo då blir det snöstorm.....
Så tack vara denna fruktansvärda dag igår som förstörde min fot så ska vi alltså åka och simma idag.
Det va nätt och jämt att jag kunde gå till skolan idag med tanke på foten.... Sen att jag fick springa runt halva stan för att hitta badbyxor till herrn gjorde det inte bättre! Egentligen skulle jag köpt ett par såna Speedos, fast det hade ju blivit pinsamt även för mig.




Today

Dagens positiva: Att jag är pigg trots att vi låg och pratade halva natten.
Dagens negativa: Skulle väl vara skolan idag då.
Dagens minne: Har inte hunnit tänka än!
Dagens längtan: Rom i Augusti 2009!
Dagens låt: Låten till Rustas reklam.




Världens sju underverk

Igår när jag och herrn var ute och promenerade pratade vi om världens sju underverk och då fick jag en briljant idé. Mitt livs uppdrag är att besöka dessa fantastiska skapelser, så istället för kroatien i sommar tänkte jag att det blir en resa till Rom och besöka Colosseum.
Vi tänker blanda lite från antikens underverk med dom som blivit framröstade i modern tid, alltså har vi redan besökt ett, till och med varit inne i ett och det är Keops Pyramid i Giza.

Det som vi ska besöka är alltså:
  • Colosseum i Rom
  • Kristusstatyn i Rio de Janeiro
  • Taj Mahal i Indien
  • Kinesiska muren
  • Petra i Jordanien
  • Chichén Itzá i Mexiko

Underbar helg!

Dagens positiva: Solen skiner och benen är pigga!
Dagens negativa: Ingenting!
Dagens minne: Neil Young
Dagens längtan: Resa!
Dagens låt: Thuesdays gone - Lynryd Skynryd



Då var det söndag igen. Och om två veckor sitter vi här och äter pepparkakor, dricker julmust och julpyntar! Visserligen känns det som en evighet dit men jag vet att snart sitter vi där iallafall.

Denna helgen har vart helt underbar, som på film nästan. Vi har myst, promenerat, myst, gått på bio, myst, tittat på film och idag ska vi gå milen uppe på billingen är det sagt. Vi får väl se hur det blir med detta för igår fick jag skoskav och i mina andra skor får jag ont i benhinnorna.
Igår var vi och såg nya Bond. Filmen var väl bra, men det va ingen Bond! Vad är det med allt dödande i dom nya filmerna? Och vart har den charmiga, sexiga Bond med humor tagit vägen? Och drinkar med citronskal i???? Daniel Craig skulle passat bättre som Terminator istället.
Nästa gång det blir bio är 21 December och då är det dags för The day the earth stood still med Keanu Reeves.

Nu ska jag krypa ner hos min älskling igen. Han ser lite ensam ut!



Dagens

Dagens positiva: Att jag vart ute på en timmas prommis trots regnet.
Dagens negativa: Ingenting!
Dagens minne: Sweden Rock
Dagens längtan: Köpa Sweden Rock biljetter
Dagens låt: Thuesdays gone - Lynryd Skynryd 

Bara för er

En sån underbar låt!




Om allt går vägen kommer man se dessa live i sommar!

Det viktigaste utav allt

Dagens positiva: Att jag fick sovmorgon så är pigg och utvilad till 100!
Dagens negativa: Jag kan faktiskt inte komma på något.
Dagens minne: Kommer inte på något här heller =)
Dagens längtan: När vi bokar in nästa resa.
Dagens låt: Pontus & Amerikanerna - Godmorgon Columbus

081113

Då var det torsdag igen då och som vanligt står det inte så jättemycket på mitt schema.

Igår kväll så åkte jag och Christian upp till Billingen och tog en timmes promenad i ösregnet, men fasen va gott det va! Det va värt varje minut. Så idag tänkte jag ta på mig promenadskorna och ta en runda. En sak som är lite jobbigt är att spåren där uppe går kors och tvärs så jag är faktiskt lite rädd för att gå vilse. Sen är jag ju livrädd för att någon ska komma och ta mig.... Jag kanske ska strunta i detta och promenera i stan istället. Får se....
Sen får man ju hinna städa och plugga lite.

Nu ska jag äta frulle.

Förlåt!





Ursäkta mig för jag har vart en urusel bloggerska! Det har vart lite mycket nu dom senaste dagarna.
Vi hade ju Peter och hans vän här i lördags och herre jesus, det gick vilt till så givetvis gick hela söndagen åt sömn och andra bakis-aktiviteter.
Sen i måndags började jag skolan också så det har vart lite där omkring, men idag har jag tid!
När man precis börjat skolan så är man överambitiös så jag är nästan färdig med första psykologiuppgiften redan. Och igår satt jag med etiken i några timmar, men ni kan ju komma tillbaks och fråga mig om en månad hur det går haha!
Idag var det bara skola en timme och sen gick jag hem och väckte bobo för att sedan äta en långfrukost. Han är också hemma idag så vi har suttit med böcker, pennor och papper i högsta hugg!
Egentligen vill jag ha lite rast nu och ta en promenad men det regnar i vanlig ordning... Vart tog vintern vägen???

Nä, åter till böckerna.



Dagens

Dagens positiva: Att jag har fått gjort lite här hemma.
Dagens negativa: REGN REGN REGN!!!
Dagens minne: En pinsam incident från i lördags.
Dagens längtan: Filmen ikväll kanske?
Dagens låt: Crazy love - Van Morrison


Lördag

Dagens positiva: Min bror kommer idag!
Dagens negativa: Att det är fuktigt i luften och det är inte bra för festfrisyren!
Dagens minne: Morgonen.
Dagens längtan: Till ikväll!
Dagens låt: Your love - The Outfield


Lördag igen och idag händer det grejer!
Klockan 13.33 anländer min bror och hans vän till SKövde Centralstation! Så ikväll blir det middag och sedan utgång. Även Elina ska med så det blir trevligt!
Fast innan detta ska jag och herrn ut och shoppa lite och äta frukost ute på stan.
Jag stod och tittade på en ny ögonskugga igår men tänkte att jag struntar i det för det är en onödig utgift och jag hade en nästan likadan hemma. När jag kommer hem ska jag titta i smink-korgen, tro fan att ögonskuggan trilla i golvet och blev 100000000 miljon smulor. Så jag får gå och köpa ny iallafall...
Anna, håll i dig nu... Igår bestämde även jag och herrn att vi ska gå på salsakurs!!! Fyfasen va roligt! Det är en kille i hans klass som håller i salsakurser så vi ska gå dit tänkte vi. Det är faktiskt en del killar i Christians klass som går där så det kan bli kul.

Nu ska jag sminka mig och pilla lite här hemma. Hörs imorgon om jag lever.

Ha en bra dag!


Torsdag

Dagens positiva: Jag kom in på skolan
Dagens negativa: Att jag har fått tjata på herrn i 1 timme om att han ska folja med mig och handla middag
Dagens minne: En natt med min älskling i augusti förra året.
Dagens längtan: På måndag då jag börjar skolan!
Dagens låt: Max 500 - Kent



Ja gott folk då har jag äntligen fått mig en sysselsättning! På måndag börjar jag skolan.
Egentligen ville jag ju läsa lektionsbaserat i Januari, men nu efter alla varsel så vågade jag inte vänta på att söka in eftersom det blivit sånt tryck på dom utbildningarna. Hon på kompenetnscentrum tyckte jag gjorde helt rätt så vi får väl hoppas på att hon har rätt hon med. Nu kommer jag alltså läsa på närdistans så kommer ju ändå ha en lite klass som man träffar lite då och då.
Efter jag blev intagen idag sprang jag och köpte ny kalender, en fin mapp, block och fina pennor. Haha, det känns som om man är sex år igen och ska börja första klass. Men jag är så rastlös just nu så är så in i skogen taggad inför detta. Speciellt när det går så bra för herrn i skolan (i stort sett alla rätt på alla tentor) så blir man ju pushad.

Nu ska vi åka och inköpa ingridienser för hemmagjord kebab.

Ansvarsområde

Här hemma så har det automatiskt blivit så att vi har olika ansvarsområden.

Christian:
Tomma sopor, gå ute med sopor, tömma askfatet, handla en gång i veckan.

Ellinor: Diska, tvätta, dammsuga, moppa, damma, bädda sängen, laga mat, handla.

Igår när jag va på möte på Arbetsförnedringen så sa hon tanten där att ni som har A-kassa, ni ska inte tro att ni ska städa, tvätta och städa ur garderober som ni aldrig gjort förut. Får ni A-kassa för 8 timmar om dagen så ska ni bannemej söka jobb 8 timmar om dagen!
Eftersom jag inte fått något ekonomiskt stöd än så kan jag alltså uppfylla mina ansvarsområden med gott samvete.

Hurtbulle

Jag tror att jag har blivit en riktigt hurtbulle! Jag är ute och går ungefär en timme om dagen. Vissa kanske tycker det är ganska normalt, men innan vi flyttade hit så gick jag 0 minuter om dagen och åkte bil dagen lång på jobbet.
Och idag så regnar det som sagt var ute, men vad gör det? Jag ska gå min timma iallafall!

Rubrik

Dagens positiva: Jag är pigg och glad!
Dagens negativa: Att det regnar.
Dagens minne: Kommer inte på något idag!
Dagens längtan: Att det ska sluta regna
Dagens låt: Your love - The outfield


Dagen i korthet




Då sitter jag här, mätt och belåten och njuter av min stora idol Janne Josefsson.
Jag och Baby Boo har precis avslutat en filmkväll och ska snart anlända till sängen och titta påen av tusen valvakor antar jag. Vem tror ni vinner valet?
Båda är ju lika krigslystna så det kommer inte bli mindre fred än på länge iallafall. Frågan är ju om kriget i Irak slutar och vart det kommer fortsätta. Jävla amerikaner.

Nu ska jag in och borsta min onda tand.

Hej Hej!

081104

Dagens positiva: Min telefon har äntligen kommit!
Dagens negativa: Det tråkig mötet hos Arbetsförnedringen
Dagens minne: Hela året 2006
Dagens längtan: Min miljonvinst som jag kommer få 2015
Dagens låt: Badlands - Bruce Springsteen

Sugen!

Jag är så jävla in i helvetes sugen på något sött! Det är säkert för att jag inte köpte lördagsgodis i helgen utan satsade på chips. Vet inte vart jag ska ta vägen! Jag tror nog tom att jag kan stoppa i mig fruktsallad men givetvis har vi ingen frukt hemma! Jag ska koka mig en riktigt god kopp kakao. Det borde stoppa suget för en stund.
Jag är sån att om jag är sugen på godis men måste släpa mig ut för att köpa det så hoppar jag över för då är jag inte värd det. Men nu kan jag nog gå en mil för att få köpa en chokladkaka, men jag vågar inte gå själv i mörkret!
Stackars mig.




Nu blev jag sur på Christian för han inte vill följa med mig ut och röka, då säger han "Älskling, jag tror dina hormoner sprökar för du är helt okontrolerbar. Stackars mig!!!!



Forum

Forum tycker jag är ett väldigt bra tidsfördriv nu när jag är arbetslös. Där jag själv brukar vara och är helt besatt av är Sweden Rock boarden där det diskuteras allt från musik till toalettpapper. Det är alltid samma personer som är där inne och alla har nästan samma musiksmak så man brukar springa på dessa människor på festivaler och konserter lite här och var i sverige.



Finns det några forum ni brukar "hänga" i?

Krasslig

Dagens positiva: Att jag orkat ut mig på en timmes promenad
Dagens negativa: Svullna mandlar
Dagens minne: Bruce Springsteen i somras
Dagens längtan: Skolstart
Dagens låt: Dancing in the dark - Bruce Springsteen



Imorse när jag vaknade var jag helt tät i bihålorna och mina mandlar va jättesvullna. Det kanske är svaret på min onda visdomstand?
Vi har gått och vart halvkrassliga sen vi flyttade hit, kan det inte bara bryta ut någon gång så man blir frisk snart?
Trots detta så knallade jag glatt i väg till Ica Maxi för att köpa rödkål. En promenad som tog en timme men det va värt varje minut för det är så skönt ute. När jag bara ska handla lite grann så väljer jag alltid den affären som ligger längst bort för att vara lite nyttig.
Om ni undrar vad jag ska ha rödkålen till så ska vi äta köttkorv med potatis och senapsås idag, så jävla gott! Kanske några vuxenpoäng till mig t.o.m, eller vad tror du Anna?

Jaha, detta var det som jag hade att skriva om. Kanske kommer på något mer sedan =)

Ha en bra dag alles!




Promenad

Detta möttes vi av när vi kom till skogen idag. Riktigt mysigt!



Vädret va helt underbart!








Lars Eriksson

Denna underbart konstiga herre är ju helt galen! Det trodde man inte när man såg på Idol-uttagningen.
För er som vill höra riktiga Lars ska gå in här.
Jag tycker det är synd att han ska behöva vara med i Idol för att få uppmärksamhet. Men tyvärr är det tufft att komma fram som musiker idag eftersom skivbolagen hellre satsar på plojmusik som basshunter istället för musiker med riktig kvalitet.


Lika som bär?











Detta glömde jag!

Dagens positiva: Att jag lyckats lura med Herrn till skogen.
Dagens negativa: Jag har ännu mera ont i en visdomstand.
Dagens minne: Gårdagskvällen som va mysig till tusen!
Dagens längtan: Mitt drömhus som jag SKA bygga!
Dagens låt: Wish you were here - Pink Floyd


Aj aj aj!

Jag har så förbannat ont i min mun. Det är dom där visdomständerna som spökar! Och F*N va ont det gör. Hela käken känns krossad. Jag borstar och sköljer flera gånger per dag, men denna gången verkar det inte vilja ge med sig. Nu är det tredje gången jag får detta.
Ni som undrar vad det är som händer så är det så att när visdomständerna växer så bildas det tandköttsfickor. Och i dessa fickor samlas matrester och dylikt  som gör att det blir en inflamation.
Nog om mina sunkiga tänder.

Idag tycks det omöjliga ha blivit möjligt. Jag har fått med min herrn till skogen! Nu undrar jag om jag ska göra iordning en liten picknick-korg eller om jag ska servera frukost hemma....

Jag får tänka på detta medans jag sparkar liv i herrn som är så pinsamt morgontrött.

Kvälling

Då satte man sig nyss i soffan med sin bästa kompis Acer och korkade upp en flaska vin.
Vi har rätt så nyligen avnjutit en middag bestående potatisgratäng med fläskfilé och hemmagjord rödvinsås.

Jag lyckades inte få med mig herrn till skogen så då får bli nya tag imorgon istället.
Så jag gick, eller snarare gled till hemtex för det va så in i rackarns halt ute, och äntligen fick jag hittat en lampa till hallen.
Jag hade ju en sån fin ljusstake dör först med när vi tände ljusen så gick brandvarnaren igång och gick inte att stänga av. Herregud vilket slit med den jävla brandvarnaren! Så nu hänger den så fint i sladdarna och dinglar.

Nu ska jag inta vertikalt läge och hoppas att maten lägger sig för jag har köpt ost och kex till sena kvällen.

Ha en trevlig lördagskväll!

Morgon

Då var det morgon igen och jag ligger med datorn i sängen =) Precis som en riktig lördag.

Förhoppningsvis lyckas jag tjata med mig Christian upp till Billingen för en långpromenad men han har en uppgift som ska va inlämnad på måndag... Nu tänker väl ni "gå själv då" men det vägrar jag. Jag tänker på vad som hände Carolin. Hon blev mördad mitt på blanka dagen, så vem säger att det inte finns någon psyksjuk 50-åring i skövde.
Nä, så gå själv i skogen - nej tack.
Annars får jag väl gå på stan. Det gör jag ju måndag - fredag så vem vet om dom har fått in någon nytt som jag kan handla för pengarna som jag inte har. Jag har så tråkigt här uppe!
Jag känner att jag behöver en redig fylla. Klä upp mig till snyggaste laget och bara gå ut och ha så jävla roligt! Nästa lördag hoppas jag bli en sån kväll. Det ska jag se till iallafall.

Nu ska jag gå in i duschen och reda ut mitt svintokrull jag har på huvudet. Sen kör jag på del 1 för att få med mig herrn till skogen - ägg och sill frukost.

Återkommer senare!

Ny dag!

Dagens positiva: Att jag ska lura med Christian till Billingen och promenera idag.
Dagens negativa: Jag har skitont i en visdomstand.
Dagens minne: Sweden Rock-07.
Dagens längtan: Till om 2,5 år då Christian är klar med skolan och vi kan börja ha tid för varandra igen.
Dagens låt: Time - Pink Floyd

RSS 2.0