Nyårsafton

Nu har vi kommit hem efter en shoppingtur på stan. Det va riktigt lugnt och skönt så man kunde titta på rean i lugn och ro.
Köpte en jättefin trävas och guldigt ris, en fin svart skjortklänning på Indiska, skärp och gråa yllestrumpisar på Lindex. Jag hoppas verkligen att mitt shoppingbegär försvinner snabbare än mina pengar!!
Om man får lov att skylla på något så gör jag det på alla "glam-serier" såsom Gossip Girl och SATC som man ivrigt tittar på. Jaja, det är väl bara att inse att man inte är en av karaktärerna. Men jag kan stolt säga att jag skulle bli lyckligare av att vinna 10 miljoner!! Allt är så perfekt nu med kärlek, boende och skolan så det är faktiskt bara pengar som fattas =)

Nu ska jag plocka lite här hemma och marinera köttet som vi ska avnjuta ikväll med en flaska rött.

Normalt?

Här sitter jag pigg som en lärka och klockan är över 01.30!! Vad är det med mig?
För att födriva tiden så ska jag och herrn gosa ner oss i soffan och kika på Sopranos.

Natti på er!


Tisdag

Näst sista dagen på året är gjord!
Tyvärr blev det inte så mycket av den då vi råkade försova oss till 10.30 så det blev inget bibliotek idag inte! Istället lagade vi mysfrulle och tittade på Sopranos. Sen fick jag läst ut en av böckerna också. Svensk Maffia rekommenderar jag starkt! Tycker man om snabba cash och älskar maffiafilmer är den en måste. Intressant att få en inblick av vad som händer här i sverige egentligen.

På eftermiddagen åkte vi och handlade som resten av Skövdes befolkning. Är det bara jag och herrn som ska sitta hemma och ha myskväll med Ben & Jerrys imorgon???
Fick förresten shoppat lite till fint till våran inredning =) Fina bruna underlägg till bordet. Sen är jag på jakt efter ett skåp som man kan hänga upp på väggen. Egentligen får vi inte borra så mycket eftersom lägenheterna är så nya, men jag funderar på att skita i det faktiskt. Vi behöver ha förvaring till våra fina nya glas och till lite fina tallrikar... Vi fick lov att hänga upp tvn på väggen, men det gjorde vi inte så då hänger vi upp massa andra saker istället.

Nu ska jag ge mig ut på jakt efter ett fint skåp i cyberspejs. Hittar jag något utöver det vanliga så kanske det är värt att få klagomål när vi flyttar.

Kvälling

Då var dagen förbi, men en bra dag har det allt vart!
Jag har kommit in i min shoppingperiod nu märker jag.
Idag blev det nagellack, skämma-bort-huden-grejsimojs och jättefina plommonlila gardiner! Sen på eftermiddagen åkte jag och herrn en tur med bilen (som äntligen är fixad) och beställde en jättefin tv-bänk i ek med två frostade glasluckor och två hyllor i mitten. Jag tror den kommer passa som ett smäck. Det är nog inte bara en shoppingperiod utan en inredningsperiod också =) Sen har vi satt en sista touch i hallen också, så nu börjar lägenheten bli precis som jag vill ha den!
Sen har vi tittat på Sopranos som jag fick av bejbiboo i julklapp. I löv it!!

Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok så jag är pigg och glad imorgon. Då ska vi till biblioteket och hårdplugga.

Natti!


Vad kan det vara i denna klapp måntro?


Här ligger dom nervösa dagen innan julafton


Jag och svägerskan

Roligt

Ibland är min mamma så smart...

"På Lidl kostar snusen bara 28,90:- men på willys kostar den 29:-"

Äntligen hemma

Då var man hemma i Skaraborg igen efter en veckas "semester".

Vi va hos mamma mellan söndag - torsdag och det va riktigt skönt att komma hem till mor! Fast det va ganska skönt att åka sen också då jag och mamma inte klarar av varandra så länge egentligen.
Under denna tiden har vi hunnit hälsa på Frida med familj, besöka Överby och Torp - på samma dag! (jag har aldrig sett så mycket folk) Vi har även träffat alla mina syskon ett par gånger om, åkt till farfars grav, fikat hos mormor och farmor och tusen andra känns det som!
Julofton firades alltså hemma hos min mor och vi var bara fem stycken. Lugnt och skönt med andra ord. Vi köper inga julklapppar till varandra utan använder oss av julklappsleken. I år gick jag inte lottlös därifrån faktiskt! Jag vann trisslotter, en snöskyffel och ett resestrykjärn+hårblås. Mamma vann mest som vanligt.
På juldagen var det dags för att åka till Kungsbacka för att fira jul nr: 2, och där va vi desto fler! Runt 10 stycken vill jag minnas! Det va urmysigt verkligen! Christians föräldrar har mer en gammaldags jul och blir mycket mer familjär än våran, det gillar jag! Efter vi ätit var jag stor som en fotboll ungefär. Det svartnade nästan för ögonen på mig för jag var så mätt!
Sedan var det julklappsutdelning och vi måste ha vart snälla i år för vi fick en hel del klappar! Strykjärn, dukar, handdukar, pengar, en bosse bildoktorn - bok, tomtar och massa mer.
Vi fick även en Sodastreamer som jag blev överlycklig för! Och nyfiken som jag är så ville jag öppna den och se hur den såg ut i lördags kväll innan vi åkte hem. Vad tror ni att det låg i? INGENTING! Kartongen va tom, hahaha. Svärmor trodde fasen inte sina ögon och blev skitsur. Som tur va löste det sig då affären märkt att det fanns en maskin över utan kartong, så personalen hade suttit hela helgen och väntat på att en kund skulle komma och vilja ha sin maskin =) Typiskt nog var det vi...
Sen fick jag köpt mig ett par svarta Uggs också, supergoa!

Trots alla julklappar ville jag in på IKEA på vägen hem till Skövde. Närmsta IKEA ligger i Jönköping, så vi passade på när vi åkte förbi Kållered.
Där blev det glas till förbannelse, kuddöverdrag, ny matta och tavlor. Vi ska nämligen byta färg här inne från svart, vitt och rött till brunt och plommonlila.
Så idag ska jag ut på gardinjakt! Hittar jag några så plockar jag ner julsakerna idag. Tycker inte dom behöver vara uppe nu när julen är slut.


Nä nu ska jag klä på mig och knalla ut och titta på branden som har härjat här i stan. (jag har alibi).

Hej svejs!

God Jul!!

Nu sitter jag här, helt sjukt jävla mätt!
Vi va ute på stan en snabbis och handlade lite böcker. Jag och Christian älskar att läsa men nu har det vart så mycket i skolan så vi har inte riktigt hunnit med men nu ska vi ha semester!
Det blev Steig Larssons böcker, Svensk Maffia och Jenna Jamesons självbiografi.
Vi köpte med varsin sallad också. Man fick 7kg mat, dricka och bröd+smör för 60 spänn, det kallar jag studentbilligt!
Så nu sitter jag under filten och tittar på skidor. Borde börja packa lite smått och städa undan det sista.

Nu kommer det inte bli något bloggande för mig så Skövde önskar er alla en riktigt god jul!!!
Enligt planerna åker vi hem på fredag igen men vi får se vad som händer och om tiden räcker till.

Ha de!!



Lördag

Nu sitter jag här alldels nyvaken och jag var ju bara tvungen att kasta mig framför datorn och blogga! Sitter och sneglar på skidskyttet som varje lördag, och det tycks gå ganska bra för Bergman idag. Vi kan ju alltid hoppas.

Idag ska vi knalla till ÖoB och köpa startkablar så vi får igång bilen. Vi åker till mamma redan imorgon så idag ska det städas och tvättas så det är fint när vi kommer hem nästa fredag.

Nu: tvätta sig och klä på sig.

Hörs!

Och ja Malle, jag somnade ett par timmar igår =)

Sista dagen

Då är det en dag kvar till provet... Hur i hela fridens namn ska detta gå??? Jag somnade efter 3 i natt och vaknade vid 8.30!!! Inte den bästa uppladdningen... Sen har jag mycket större lust att shoppa än att plugga. Har knappt vart ute denna veckan.

Om jag pluggar till klockan 13, så kan jag väl unna mig att gå ut en stund???

Sömnlös

Vad liknar detta egentligen? Vara uppe såhär sent! Vet inte varför jag inte kan sova... Man kanske inte ska dricka 10 liter cola på kvällen?

Hur som haver tänkte jag bjuda på en av mina favoritlåtar! Upptäckte dessa på Way Out West i somras och det va underbart måste jag säga!


Fyfan

Då har man äntligen vaknat till liv igen. Det har inte vart en rolig dag det här, det kan jag meddela!
Fast det har vart värt det för vi hade riktigt kul igår! Först tog vi en öl hemma hos en som heter Jonas för att sedan gå hem till Dip. Alla hade med sig god mat, och hör å häpna, killarna hade bakat julgodis!! Vi hade med oss en Jansson som gjorde succé.
Dip han hade lagat nepalisk mat och han sa "jag gjorde den inte så stark för jag vet att svenskar inte är så förtjusta i stark mat" och jag kan säga att de va fan det starkaste jag ätit i hela mitt liv!!! Svetten och näsorna rann och man kände riktigt hur det körde i magen. Han hade bara haft i lite chili sa han...

Nu ska jag lägga mig i sängen med min cola och mina böcker som jag inte rört idag. Det kommer gå skit på fredag...


Dagens

Dagens positiva: Att jag överlevt denna dag!
Dagens negativa: Min bakfylla...
Dagens minne: Gårdagens helt superlyckade kväll!
Dagens längtan: Sommaren 2009
Dagens låt: Imperiet - Kriget med mig själv

Julfest

Nu sitter jag här, upp-piffad på en tisdag. Det är nämligen julfest med herrns klass idag.
Det är faktiskt första gången jag träffar dem så jag är nervös! För att lugna mig har jag serverat mig själv ett glas alkohol. Sitter och lyssnar på Journey också så det är nästan så man skulle stannat hemma istället!

Ni får hur som haver ha en unerbar kväll, för det ska jag ha! Kanske en mindre underbar morgondag... Men det är ett senare problem =)

Hejsi!

Linser

Jag gör som många andra och testar ett par färgade linser! Bloggar man om deras hemsida får man ett par gratis månadslinser. För mig som ska skaffa linser så småning om kan det vara bra att prova!

http://www.fargadelinser.se/


För mig blir det bruna

Ett sms

Min älskling kan det där med att vara romantisk. Jag fick precis ett sms av honom:
Din livmoder väger ca 40 kg och är stor som ett päron!!



Måndag

Då var det måndag igen och en veckas plugg har jag framför mig.
På fredag är det dags för det förbannade psykologiprovet. Jag hade tänkt ägna hela helgen åt de men det kom visst annat ivägen. Och nu är klockan över 11 och jag har knappt börjat. Det har vart saker som distraherat mig idag med, såsom Gossip Girl, nätshopping och lite plock.
Jag funderar på att sätta mig på biblioteket för där finns det ingen som kan hindra mig från böckerna! Problemet är bara att jag inte vet vart det ligger.
Nu får jag nog skärpa till mig lite.

Sen längtar jag ju tills vi ska åka hem och det tar också upp en del av min tankeverksamhet.
Mamma ville att vi skulle julbaka hemma hos henne, och när hon sa detta höll jag på att trilla av pinnen! Det värsta mamma vet är nämligen när man grejar i hennes kök. Speciellt med sånt som stökar och kladdar ner som t ex mjöl och sirap.
Och detta gör att jag känner att jag har ett visst överläge. Christian ska få välja vad vi ska baka, och jag bad honom också tänka ut något som stökar ner lite extra. Jag funderar även på att bjuda med min bror Peter så det blir extram flamsigt.

Nu ska jag surfa fram stökiga julrecept. Sen plugga. Jag lovar.


Ny design

Då har jag pillat lite. Vad tycks?

Krångel





Typiskt, idag när jag velat blogga så har det givetvis krånglat med bloggen. Jaja, nu är jag här iallafall.
Mindre glad idag faktiskt.
Som vanligt krånglar det med mina pengar då det idag visat sig att jag inte får pengar i December för det är något papper som ska in tidigast den 22e. Troligtvis kommer jag alltså få pengar i mitten eller i slutet av Januari.... Jag får äta upp mig ordentlig på jul så man överlever!!! Då kan jag sitta inne och titta på skidor på TV med gott samvete.
Sen har jag försökt plugga idag med inför provet på fredag, men TVn har stått på med skidorna hela dagen så det har ena inte blivit så mycket av det. Jag öppnade böckerna lite grann iallafall så nu ligger dom breve mig. En liten bit på vägen =)

Nu har jag haft sån hemlängtan hela helgen så jag blivit tossig, och det blev inte bättre när det snöade till tusen igår och vi var ute och shoppade dom sista julklapparna. Det är bara en vecka kvar tills vi åker hem så jag få väl hålla mig. Vi blir borta måndag - fredag är det tänkt, det beror helt på hur mycket vi får gjort i skolan.

Nu ska jag ringa till försäkringskassan.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Fredag

Snön vräker ner idag! Det tycks bli en vit tredje advent!
Trots detta drog vi på oss rejäla kläder och gick till Willys och storhandlade.

Idag har jag skrivit mitt första prov i skolan. Jag kunde fasen 6 kapitel utantill, men vet ni hur många frågor det va?? 10 fjuttiga!! Tänk va jag har slängt ut min mycket dyrbara tid nu. Tid som jag skulle haft till att plugga på mitt psykologi-prov istället... Det känns som om läraren har mindre frågor för hon är för lat för att rätta. Jaja, vi får se vad resultatet visar.
Sen fick vi hjälp av vaktmästarna att få igång bilen också, så idag har vi vart ute på en liten sväng. Det känns verkligen jättenödvändigt att be dom om hjälp när vi har ett nytt batteri till bilen uppe i lägenheten. Men eftersom jag har en så icke teknisk livskamrat som inte kan sätta i det nya så får vi väl stå ut.
Hur som haver tog vi en sväng till biltema och det måste sett förjävla roligt ut. Vi vågade inte stänga av bilen utifall vi inte skulle få igång den igen så Christian fick sitta i bilen medans jag gick där inne och skrota =)

Nu ska jag tända upp mina stjärnor i fönstret och utebelysningen på balkongen. Kanske få stekt köttbullar till Jul-knytiset som vi är bjudna till på tisdag.

Usch vilket tråkigt inlägg, men jag kände mig ena tvungen. Ser att det är en hel del som är inne på min blogg varje dag och då måste man ju leverera!

Ha en trevlig kväll!

Coldplay

Nu kan ni allt sitta där hemma och blir sotis, för den 22 Augusti bär det av till Stockholm för att se dessa loverboys!!



Det blir en hård dag


På fredag har jag mitt första prov och eftersom jag vart lite slapp på att plugga så är det hård-plugg idag och imorgon.
Samtidigt vill jag vara nyttig och gå ut och ta en timmes promenad men jag hinner nog inte det idag. Tur är väl det för det snöar jättemycket ute och då kanske jag blir sjuk, haha.

Nu ska jag gräva ner mig i alla papper och böcker.

Lista

Tio första

Första bästa kompis: Tror det va Lina.
Första bil: Samma som nu, en Skoda Fabia.

Första kärlek: Vet faktiskt inte!
Första husdjur: En birma som hette Missan.

Första semester: Antar att det var till Danmark eller något liknande helfestligt ställe.
Första jobb: Mitt första riktiga jobb var nog som hotellreceptionist på Quality Hotel i Vänersborg.

Första köpta skiva: Minns faktiskt inte. Men jag vet att jag fick en Ace of Base i julklapp.
Första riktiga kärlek: Christian

Första piercing: Tungan
Första konsert: Tror det va när mamma släpade med mig på The Boppers eller något liknande.


Nio senaste
:

Senaste alkoholdrycken: Rödvin

Senaste bilfärd: Det va längesedan eftersom vårar batteri fortfarande är slut!

Senaste filmen du såg: Bourne identity

Senaste ringda telefonsamtal: Emelie

Senaste bubbelbadet: Öh, 1,5 år sedan kanske?

Senaste spelade cd: Boston - Boston (1976)

Senaste kyss: I morse

Senaste gången du grät: Igår

Senaste måltiden: Kokt ägg


Åtta har du nånsin
:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej

Blivit arresterad: Nej

Blivit kär vid första ögonkastet: Nä det kan jag inte påstå.

Fastnat med blicken i någons urringning?: Ja. Inte för jag tänder på det utan för att visa borde lära sig att less is more.

Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej

Haft ett one night stand: Det kan ha hänt ja.

Busringt till någon: Ja, det va det bästa som fanns när man gick på Ljungskileskolan.


Sju saker du har på dig
:

1. Svarta mysbyxor

2. Svartvita fluff-tofflor
3. Trosor
4. BH
5. Svart t-shirt
6. Svart luvtröja
7. Hårspänne?



Sex saker du gjort idag:

1. Vaknat

2. Ätit frukost

3. Pluggat

4. Datat
5. Tittat på TV
6. duschat

Fem favoritsaker utan rangordning
:

1. Dator

2. Mobilen

3. Musik

4. Kläder

5. Christian

Fyra personer du kan berätta allt för
:

Mamma, Emelie, Christian och svärmor.

Tre val
:

Blått eller rött? Rött

Sommar eller vinter? Sommar

Choklad eller chips? Jag kan inte leva utan varken det ena eller det andra!

Två saker att göra innan du dör:

1. Resa, resa, resa!

2. Gifta mig och skaffa hus och barn

En sak du ångrar
:

Jag ångrar att jag färgade håret förra veckan för nu är det nästan svart, igen.


Igår

Igår när jag jag knallade till skolan hade jag lite extra tid över så jag gick in i en affär som jag länge undrat över. Jag måste säga, det va himlen på jorden!! Superbilligt och skitsnygga inredningsgrejer! Det va inte sista gången jag va där.


Jag köpte dessa ljusstakar för 120:-

En lugn dag

Idag ska vi ha en mysig hemmadag då båda ska sitta hemma och plugga. För mig brukar det inte gå så bra men idag måste det göra det! Har ett fruktansvärt psykologiarbete som ska vara inne snart.

Nu på morgonen har jag frågat mig själv varför vi såg på den spanska skräckfilmen egentligen. Det hände flera gånger i filmen att mamman vaknade på nätterna och det hände massa spooky things. Tror ni inte att jag vaknar på nätterna nu? Då ligger jag och tänker för mig själv "somnaom fort som fan". Jag vet att jag inte ska titta på såna filmer för jag blir alltid lika konstig i huvudet efteråt. Det värsta jag gjort var nog när jag och Frida såg på The Ring på bio i göteborg. Då hade jag problem att sova i flera månader. Usch!

Nu ska jag lägga mig i den varma sängen med min underbart intressanta psykologibok.

Hörs sen!


Torsdag

Då var det torsdag IGEN!!! Fast det gör inte så mycket för då går det ännu fortare till sommaren, och då händer det grejer!
Äntligen fick jag besked från skolan om min validering, så nu är det klart att jag slipper praktiken! Så jävla gott att slippa jobba gratis. för så känns det eftersom jag redan kan ta på stödstrumor och byta blöjor. Det är välbehövligt också eftersom jag slutar två veckor innan alla andra.

Nu ska jag äta en super frulle! Ägg, julskinka, mor annas korv och lite arbogapastej. Gott, och helt lagligt!

Ha en bra dag!


Myspys

Då har vi precis avslutat ännu en av våra filmkvällar. Vi såg på någon spansk version av Barnhemmet, och jävlar va rädd jag va!! Det va inte långt ifrån att både jag och herrn sket ner oss! Jag höll för öronen så länge att flärparna i örat satt i trumhinnan.

Idag gav jag min älskling en liten överraskning som han egentligen skulle få imorgon, men kan man inte hålla tyst så...
Jag tänkte att vi kunde ha lite egentid utanför hemmet så på fredag ska jag ska bjuda ut honom på middag och sedan bio.
En riktig helkväll med andra ord! Såna kvällar är de bästa tycker jag =)

Nu ska jag lägga mig breve min babyboo och titta på Efterlyst.

Natti natti!


Slutresultatet av livets hemskaste besök!

Ibland så...

Som ni kanske vet så är Christians mamma gammal frisör och då kan ni ju kanske förstå att Christian bara klippt sig hos henne, men idag sörrni... Idag ska han vidga sina vyer och för första gången i hela sitt liv klippa sig på en riktig salong!
Detta har gjort att han legat näst intill sömnlös i natt och ställt alla möjliga frågor, såsom "ska man ta av sig tröjan? Betalar jag innan eller efter? Vad ska jag säga när jag kommer dit? Vad ska jag ha för frisyr, jag vet inte vad dom heter" osv...
Så idag såg jag till att han var hemma innan han gick så jag kunde ge honom kontanter till klippningen och ett par lugnande ord.
Ni ska få bildbevis sen, om han överlever denna hemska stund!

Bilder


Världens godaste GI-pizza!!


Ny frill från sidan


Ny frill framifrån


Min nya fina klänning!

Massa måsten

Just nu känner jag bara massa måsten... Jag måste skriva färdigt till min validering, jag måste bli klar med min rehab-uppgift, jag måste få gjort psykologin, jag måste diska, jag måste städa. Kan det inte hända något roligt snart????
Jag ligger några veckor före i skolan men jag hatar att ha massa måsten framför mig så jag vill bli klar med skolan så fort som möjligt. Denna veckan har jag inte haft någon ork alls att plugga. Jaja, det kommer väl tillbaks snart.
Igår fick jag äntligen mina pengar från CSN. Och då var jag ju tvungen att fira. Köpte en så jävla snygg siden-klänning!! Jag bara älskar den! Så köpte jag massa fina smycken till och en svart bolero.

Nu får väl jag försöka få skrivit lite. Sen ska jag se om jag hittar något mysig film att se på ikväll.

Hejsi!

klippklipp

Idag ska jag göra något vågat. Jag ska skaffa mig en frisyr!
Först bokade jag en tid till imorgon men jag kom på att då kommer jag aldrig gå dit för jag hinner tänka för mycket och ångra mig. Jag har äntligen fått ganska långt hår men plattången gör sitt kan man säga... Det är bättre med fint hår som är lite kortare än slitet långt hår. Eller?
Så klockan 14.30 får ni tänka på mig!!
Nu ska jag leta upp en frisyr som jag vill ha.

RSS 2.0